Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a főnöknő kész tényként...

Ha a főnöknő kész tényként közöl valamit ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Lebeszélt munkát a helységben is ahol élek így hetente 2x elkellene vonnem papirokat annak akivel lebeszéltem meg az elszámolást is rajtam keresztül intézné. És mire hazaérek az már a szabadidőmből menne.Azt nem mondta fizetné-e...de ez a szabadidőmmel való rendelkezed.Egyenlőre ezt üzenetben írta.De nagyon felháborodtam ez a szabadidőmmel való rendelkezés. Senkinek sincs joga tőlem elvenni a döntés jogát.Talán én is emlékeztethetnem hogy lóg az út árával.Attól hogy nincs keret megoldhatná valahogy.Ha te így én is úgy.

2020. febr. 21. 06:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha ezt vele beszéled meg, akkor jobban jársz, mrert ha ide kiírod, hozzá nem jut el panaszod, felháborodásod.
2020. febr. 21. 06:50
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Most is a szabadidődben vele foglalkozol. Pedig nem is kérte. Ki fogja ezt kifizetni?
2020. febr. 21. 06:52
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Akkor te is kész tényként válasz levélben megírod, hogy ezeken a napokon x órával előbb elindulsz, mert csak így fér bele a munkaidődbe, valamint az útiköltséget előre kéred a xxxyyy számládra, mert ezt nem áll módodban saját pénzből megelőlegezni...

A levél azért is szükséges, hogy mindennek nyoma legyen (Gondolom, ő is azért választotta ezt az utasítási formát, hogy később az orrod alá dörgölje... Csakhogy ez visszafelé is igaz, a te válaszod is ott lesz)

2020. febr. 21. 06:53
 4/13 anonim ***** válasza:

Erre valo a posta.

Nem értem miert rohangaltat.

Amugy alap hogy sztem munkaidöben gondolja es hamarabb lelepsz.

Utaziasi költsegröl papir kell. Bemutatod utolag szoktàk fizetni

2020. febr. 21. 07:07
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Jesszus. A “jó munkaerő” hőse! Nektek sem tud normális viszony kialakulni munkahelyen, mi? Csak megy ez a tipikus átlagemberes gagyi távolságtartó szarozás. Hogy én ezt hogy utálom, és az embereket is. :D
2020. febr. 21. 07:12
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

1. Erre a honlapra ne írj ki ilyn kérdéseket. Ha mázlid van a főnököd nem téved ide. Azzal a címszóval se tedd ki, hogy a főnököd nem GYIK-zik vagy külföldi, mert egy magyar ismerőse simán rátalháhat a kérdésedre és a főnöködre ismer.

Sok ember írja ki gy ezeket a kérdéseit, hogy rég nem aktuális, nem lenne tétje, ha a szóbanforgó exkolléga vagy főnök látná csak jelenidőben írja, hogy ne sértse a GYIK szabályzatát. Remélem Nálad is ez a helyzet.

2. Azt kell csinálnod, amit a szerződésben aláírtál. Ha nincs benne ez, ami szerepel a kérdésedben, akkor simán megmondod, hogy nem csinálnád.

2020. febr. 21. 07:45
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Nyugi, ez csak a szokásos napi Balázska-kamu.

Minden nap teleszemeteli a fórumot a hülyeségeivel. A stílusáról fel lehet ismerni; sosem igazi kérdést tesz fel, hanem pattog meg fröcsög a nem létező főnökére.

2020. febr. 21. 08:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha személyesen találkoztok, akkor higgadtan kérdezz rá, hogy hogy gondolta, hány órát fog ezért pluszban adni, ha oraberben vagy? Ha nem oraberen vagy, akkor nyugodtan kérj emiatt külön emelést, egy fix összeget pluszban havi szinten.
2020. febr. 21. 08:24
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Kész tényként közölném, hogy ingyen nem dolgozom. Ha beleférne az időmbe, kifizettetném. Ha nem férne bele, akkor megmondanám, hogy 8 órára szól a szerződésem, ennyit tudok vállalni és kész.

Nem szeretetszolgálat vagyok, hogy másoknak keressek milliókat, akik rá sem szorulnak.

2020. febr. 21. 09:21
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha csak papírokat kell beadni és nem nagy kitérő nem akadnék fent rajta. Az elszámolás időigényesebb, azt számolja el túlórába vagy csúsztasd le vagy beszéld meg, hogy akkor azokon a napokon előbb elmész céges ügyben. Amúgy a részleteket szépen higgadtan meg kell beszélni, de ha úgy mész be, hogy kivágod a magas C-t, akkor ne csodálkozz, ha számodra kedvezőtlenül alakul a megbeszélés.
2020. febr. 21. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!