Ti milyen munkatempóban dolgoztok? Csipkedni kell magatokat, vagy szépen-lassan dolgozva is kész lesztek a teendőkkel?
Ha igy is megvagytok mindennel, es nem is szolnak erte, akkor mi a problema? Ha unatkozol, keress valami munkat.
Nekem is voltak uresjarataim gyakran, altalaban a kedvemtol fuggott, hogy segitek-e valakinek, vagy csak leallok beszelgetni massal. Alapvetoen jobban szeretem, ha minden rendben van es mindennel keszen vagyunk hataridore, szoval gyakrabban alltam neki magamtol csinalni valamit, de volt amikor epp olyan napom volt, hogy nem volt hangulatom meg mindenfele extra dologhoz, akkor csak elcsevegtem 1-2 kollegaval par perceket, csinaltam valamit, megint cseveges, extra kaveszunet, ilyesmi.
A szandekos logast amikor van munka, utalom, es azokat is akik ezt csinaljak aztan panaszkodnak, ha a fonok a fejukre no. (Jobbik eset, amikor valaki log allandoan, de legalabb nem panaszkodik, oket nem feltetlenul utalom, amig az en munkamra nincsenek hatassal.) Viszont azt is utalom, amikor ot percet nem hagyjak lazitani az embert es mindenfele alibifeladatokat akarnak rasozni, amiknek amugy semmi ertelme, egy ilyen munkahelyem volt es hamar fel is mondtam.
Nálunk a 8 orabol max 6-ot dolgozunk.
Meg azt is néha elnyujtva.
Nem egyszer volt pelda hogy 2-3 órás munkát nyújtottunk egész nap, mert azért itt sem díjazza a nagyfonok ha semmit se csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!