Hogyan érjem el hogy ne kelljen ötször szolnom hogy kérem a fizum munkahelyen meg Mindenért?
Ràm van bizva egyedül egy iroda.
A fönök kb mint szürke szamàr soha nem làtni csak telon es e-mailen szoktunk kommunikalni.
Viszont amikèrt be kell jönnie:
-Töltenie kell a hàzi pénztàrt mert az irodaszereket abbol fizetjük mert nem kapok céges bankkàrtyàt tehat ilyenekre kell készpènz
-a fizum harmadàt feketén kapom nem kis összeg
-most pl az èves adobevallasi papirjaimat, munkaltatoi igazolàsom ala kellene irnia
-cégnevet vàltott es màs bérezésben vagyok papiron, nem hozza az uj munkaszerzödesem
Alapvetöen bejön es kifizet meg alàir mindent, de, es itt kezdödik a hatalmas bajom,MINDENT hetekig többször ötször tizszer el kell mondanom, a fekete fizum 10-e helyett kb 20-àig kapom meg mindig, "ja!megyek","ja!elfelejtettem" felkiàltàsokkal töle.
Arra gondoltam megkérem arra hogy fizesse ki mindig nekem elöre az évet vagy x honapot, es akkor nem kell havonta behoznia a fizetesem, es igy csak az alairandokert kellene mindig leràgnom a szàm. De olyan idegesitö hogy ma 19-én sem hozza be a fizum AUTOMATIKUSAN, hanem könyörögnöm kèrnem kell meg nyalni!!
A borítékos fizetés nem vergődési alap. Azt vagy adja vagy nem, nem hivatalos bér, szóval örülkj neki, hogy egyáltalán kapod, ha a rendes béred megkapod. Sehol nem áll meg jogilag, sőt...
A munkaszerződés azért fontos, mert az véd valamilyen szinten.
Küldje át e-mailben aláírva, hogy legyen egy példányod, aztán az eredetit hozza be, amikor jön.
Megegyezés tàrgya volt a boritekos.
Fizetés emelést kértem es azt mondta ha elfogadom akkor igy emel, papiron pedig nem emelt ennyit csak inflàciokövetö a bérem.
Mivel megegyezés alapu igy vergödési alap. Nem jutalom vagy dicseret cimmel kapom hogy vagy adja vagy nem.
Nem Balàzska
Neki szüksège van a munkaeröre, a munkaerönek meg a fizetése. Ez kölcsönös oda-vissza dolog.
A sajàt kényelme miatt kérném el x honapra a fizum és akkor nem kellene bejàrkàlnia plusz képviselöi megbizàson is agyalok es akkor alàirom en helyette az adobevallàsi meg igazolàsi dolgaim is,szoval ez alol is mentesithetem.
Minden megoldhato csak jönne màr be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!