Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt mondanom kell az interjún?

Ezt mondanom kell az interjún?

Figyelt kérdés

Pénteken megyek egy interjúra.(Rendes, teljes munkaidős, 8 órás állás). Vagyis 9, mert 9-6-ig, bár az mellékes.

Be vagyok jelentve egy 4 órás munkára is, Hétfőtől Péntekig 8-12 óráig.

Még nem 1000%, hogy sikerül ez a munka, viszont, nem szeretnék azért felmondani, hogy két szék közül a pad alá essek. Ezt kell mondani, mert nyilván a kettőt nem lehet. Vagy elég akkor intézkednem, ha sikerült?

2020. febr. 12. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kérdezik, mit dolgozol, illik őszintén felelni. Különben mit mondasz, miért nem tudsz rögtön kezdeni? Mert gondolom, a másik helyen nem tudsz azonnali hatállyal felmondani.
2020. febr. 12. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze szólj hogy dolgozol nyilván a kettőt együtt nem tudod csinálni! Csak akkor mondj fel ha itt szólnak hogy felvesznek!! Meg ha tetszik a munka mert általában megmutatják hogy mit kell majd csinálni!
2020. febr. 12. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Amit most csinálok nagyon szeretem, de nyilván kevés a négy óra. Igen, nem tudnék egyből felmondani, nekik meg gondolom sürgősen kell ember.

Ha nem kérdezik, akkor is mondjam? Már voltam itt interjún (most megyek harmadszorra, tudom, hogy hülye vagyok, mert ha kétszer nem vettek fel, hiába a szakmám, akkor mi a garancia, felvesznek? Vagy látják, ez a lány dolgozni akar?

2020. febr. 12. 19:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg el is kéne kéretőznöm ahol most vagyok, bár elengednek szerintem.
2020. febr. 12. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha rég óta vagy ott akkor nyilván 30napot le kell dolgoznod és addig nem tudsz kezdeni az új helyen! Az új munkahelyeden kérdezz rá hogy gond e ha a felmondási időt le kell dolgoznod! A régi helyen meg beszélj a főnököddel hogy valamennyit engedjenek a felmondási időből! Ennyit tehetsz kb
2020. febr. 12. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!