Az elmúlt 1 évben sehol sem dolgoztam, mit mondjak interjún, hogy miért nem?
Figyelt kérdés
4-5 évig elég húzósan dolgoztam néhol teljes állásban, meg néha elég sok túlórát bevállalva. 2019-es év abból állt ki, hogy kicsit utazgattam országon belül, pihentem, önismerettel telt, kicsit visszataláltam magamhoz. Sok könyvet olvastam, de tanulással nem nagyon foglalkoztam.
Gondolom eléggé rossz pont, de hazudni sem akarok. A saját pénzemből éltem amit eddig félretettem.
2020. jan. 9. 10:27
1/13 anonim válasza:
Semmi közük hozzá, de ha nagyon érdeklődnek, mondd, hogy önképezted magad.
2/13 anonim válasza:
Valahol ez is önfejlesztés. Mondhatod, hogy újult erővel és kedvvel állsz a munkához, mert előtte kiégtél.
3/13 anonim válasza:
Hova akarsz felvételizni az se mindegy. Nekem volt hogy proli helyen még a hangját is felemelte a csávó hogy mi az hogy nem volt munkám x ideig. Azt hittem megcsapom, nem sok kellett volna hozzá.
4/13 anonim válasza:
"Gondolom eléggé rossz pont, de hazudni sem akarok."
Ne őrjíts meg, farkastörvények vannak! Mi vagy te egy Grál-lovag?
Én azt mondanám,hogy dolgoztam, csak mostanra derült ki, hogy nem voltam bejelentve.
5/13 A kérdező kommentje:
Amit az utolsó írt az talán a legnagyobb baromság.
2020. jan. 9. 11:56
8/13 anonim válasza:
Amit a 4-es írt, az velem megesett, pedig nem suszterinas voltam valahol, hanem irodavezető. Ha nem valami speciális a szakképesítésed, sajnos manapság van realitás alapja, kár volt leminősítened a választ.
9/13 anonim válasza:
És ha megkérdezik, hogy mi volt a feladata ott, ahol nem jelentették be? Szóval szerintem nem jó dolog ekkorát kamuzni.
10/13 anonim válasza:
Feltételezhetően tudja valaki, hogy azon a szakterületen ahova jelentkezik, mi a munkafeladat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!