Az elmúlt 1 évben sehol sem dolgoztam, mit mondjak interjún, hogy miért nem?
4-5 évig elég húzósan dolgoztam néhol teljes állásban, meg néha elég sok túlórát bevállalva. 2019-es év abból állt ki, hogy kicsit utazgattam országon belül, pihentem, önismerettel telt, kicsit visszataláltam magamhoz. Sok könyvet olvastam, de tanulással nem nagyon foglalkoztam.
Gondolom eléggé rossz pont, de hazudni sem akarok. A saját pénzemből éltem amit eddig félretettem.
Én 2,5 évet voltam munka nélkül. Mikor rákérdeztek erre azt mondtam hogy feketén dolgoztam eddig egy kis raktárban adminisztrátor-ként. Simán elhitték, és most egy multinál vagyok logisztikai asszisztens.
Sose mond azt, hogy csak simán "pihentél" az alatt az idő alatt mert rossz néven veszik.
Találj ki valamit. Én azért mertem azt mondani hogy illegálisan dolgoztam, mert láttam a felvételiztető fickó nagyon laza, így nem is lett belőle probléma.
Hazudd azt, hogy egy rokonod ápoltad, elkezdtél egy sulit csak félbehagytad, vagy építkeztél.. stb.
A lényeg, hogy valóságszerű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!