Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen kollégával?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen rajtam kívül csak egy kolléga dolgozik. Sajnos az utóbbi időben számomra teljesen ismeretlen okokból rámszállt és mindenért beszólogat, csesztet. Mindenben a hibát keresi, még abban is ami eddig tökéletes volt. A napokban majdhogy nem kijelentette, hogy ki akar rúgatni.

Főnökhöz nem szeretnék menni panaszkodni, mert meglátásaim alapján őt jobban kedveli. Úgymond kivételezik vele.

Lassan már gyomorgörccsel járok be, és még idegesebben jövök el. Ilyenkor mit lehet tenni? Vagy ideje lenne más állás után kutatni?

2020. febr. 4. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:

A. Más állást keresel.

B. Szólsz a főnöknek (ez a legésszerűbb).

C. Megvárod meló után a munkahelyen kívül, és ott lerendezed vele. (Ez viszont kockázatos.)

2020. febr. 5. 08:08
 2/2 A kérdező kommentje:
A B és C megoldás sajnos nem vált be. Az A megoldást választottam és felmondtam. Ki hitte volna, hogy rá egy hétre találtam is másik állást, azóta pedig már rendesen várom, hogy mikor mehetek. Mondhatni élvezet bejárni oda. :)
2020. márc. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!