Mit lehet tenni azzal a kollégával, aki azért szólogat be, hogy direkt bántson?
Ketten ülünk egy szobában.
Fájó, éles beszólásai vannak, az is baj, amit mond és az se szép, ahogyan mondja. - Ezt mások is így látják visszajelzések alapján.
Én iszonyú érzékeny vagyok és gyenge, velem szemben megengedi ezt.
Mit csináljak?
Férfi, én nő.
2. Ez annyira megoldás lenne, hogy 4 nap múlva abba is hagyná - nem mindenkinek meri ezeket. 😊
Csakhogy érzékeny vagyok, ezt használja ki.
Hányszor mondtam neki, hogy hagyja abba...
Két lehetőséged van.
1. Letojod, ő meg megunja, mert nem ér vele semmit.
2. Panaszt teszel a felettesednél, és reméled, hogy korrekt módon fog eljárni.
Nőként nincs férjed.. aki jobb szóra bírhatnál? Nem első lépés az erő alkalmazása... de azt gondolom, akin a szép szó nem segít...
Vagy tényleg tegyél panaszt a felettesnek.
Hát nagyon érzékeny vagyok, de volt már párszor, hogy a többiek is csak néztek, később akár mondták is, hogy ez kemény volt a sráctól, de volt, hogy ott helyben rászóltak.
Ja, semmi intim, hanem jellememre, munkamorálomra, arra, amiket mondok.
Ídtam, hogy ketten ülünk egy szobában, de régebben többen ültünk együtt, akkor voltak fültanúk, vagy ebédnél; nyitott ajtón át.
Egy alkalommal lehazugozott, többek füle hallatára....
Direkt talán nem tagadná...
Inkább az lenne a baj, hogy szimplán kötné az ebet a karóhoz.
Mindig neki kell igaza legyen, főnökkel szemben is!!! Csak a csoportvezetőnek nem mindig meri mondani, olyankor én hallgatom végig a rizsát, amikor a csv kiment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!