Mit lehet tenni azzal a kollégával, aki azért szólogat be, hogy direkt bántson?
Ketten ülünk egy szobában.
Fájó, éles beszólásai vannak, az is baj, amit mond és az se szép, ahogyan mondja. - Ezt mások is így látják visszajelzések alapján.
Én iszonyú érzékeny vagyok és gyenge, velem szemben megengedi ezt.
Mit csináljak?
Annyira meg tud bántani egy-egy éles megjegyzéssel.
Fogalmam sincs, mi a célja.
Tényleg a gyengébbeket bántja. Ha valaki szól, hogy ne, mert bántó - őt ez nem érdekli.
Közben ő a legsértődékenyebb, a csopvez is volt, hogy mondta, hogy nem tudja, xy-nak ezt vagy azt hogyan magarázza el, mert megsértődik...
Szólhatnék a csopveznek, de egyrészt szerintem nagyrészt ismeri a problémát, másrészt nemigen van megoldás.
Szerintem egyszerűen ne foglalkozz vele. Tudom, nem egyszerű, hiszen belülről magadat őrlöd. Végezd a munkád lelkiismeretesen, legyél jóban a többiekkel, pesze ha van rá mód, beszélgess, viccelődj sokat a többiekkel. Az ilyen csendes és érzékeny embereket gyakran kikezdik.
Vagy a másik lehetőség: konkrétan kérdezz rá, mi baja veled? Ha ez sem használ, tényleg hagyd a fenébe.
Nővel se meri, ha az erős nő, és épp nekem beszéli ki, hogy a nő melyik mozzanata, véleménye, tette, jellemvonása miegyebe készítette éppen ki. :D
Azóta a csopvez előtt is "bejátszotta" a dolgot illetve egyébként is lehet, hogy megpróbálnak minket fizikailag távolabb helyezni egymástól.
Meglátjuk.
Ha önbizalomdús, erős kisugárzásom lenne, velem se csinálná meg. Senkivel se csinálná meg, forrna saját magában. :D
Egyébként gátlásos, nehezen nyílik, olyankor harapófogóval kell kihúzni belőle mindent, nem tud nők felé úgy kezdeményezni stb-stb.... :/
Rajtam vezet ő le mindent. Illetve ha máshol dolgozna és lenne kipécézhető célszemély, akkor rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!