Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni azzal a...

Mit lehet tenni azzal a kollégával, aki azért szólogat be, hogy direkt bántson?

Figyelt kérdés

Ketten ülünk egy szobában.

Fájó, éles beszólásai vannak, az is baj, amit mond és az se szép, ahogyan mondja. - Ezt mások is így látják visszajelzések alapján.

Én iszonyú érzékeny vagyok és gyenge, velem szemben megengedi ezt.

Mit csináljak?

2018. júl. 26. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Engem a ferfi kollega paraztatna egy leugatnam fonoknek nem szolnek ha nem hagyja abba ennek ellenere sem a parom latogatna meg a munkahely elott😊a jo isten mentsen meg barkit is aki velem ujat huzna foleg ferfi
2018. júl. 27. 12:33
 12/18 A kérdező kommentje:

Annyira meg tud bántani egy-egy éles megjegyzéssel.

Fogalmam sincs, mi a célja.

Tényleg a gyengébbeket bántja. Ha valaki szól, hogy ne, mert bántó - őt ez nem érdekli.

Közben ő a legsértődékenyebb, a csopvez is volt, hogy mondta, hogy nem tudja, xy-nak ezt vagy azt hogyan magarázza el, mert megsértődik...

Szólhatnék a csopveznek, de egyrészt szerintem nagyrészt ismeri a problémát, másrészt nemigen van megoldás.

2018. aug. 1. 14:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerűen ne foglalkozz vele. Tudom, nem egyszerű, hiszen belülről magadat őrlöd. Végezd a munkád lelkiismeretesen, legyél jóban a többiekkel, pesze ha van rá mód, beszélgess, viccelődj sokat a többiekkel. Az ilyen csendes és érzékeny embereket gyakran kikezdik.

Vagy a másik lehetőség: konkrétan kérdezz rá, mi baja veled? Ha ez sem használ, tényleg hagyd a fenébe.

2018. aug. 1. 17:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak veled meri ezt megcsinálni mert nő vagy, egy másik férfival biztos hogy nem merné. Szerintem ha van pasid akkor szólj neki hogy beszélgessen el vele vagy férfi ismerősnek is szolhatsz akar. Vagy esetleg szembeszallsz vele vagy felmondasz. Ennyi ennel több lehetőség szerintem sincs. Az nem jo ha leszarod mert bele fogsz örülni hosszútávon.
2018. aug. 2. 20:15
 15/18 A kérdező kommentje:

Nővel se meri, ha az erős nő, és épp nekem beszéli ki, hogy a nő melyik mozzanata, véleménye, tette, jellemvonása miegyebe készítette éppen ki. :D

Azóta a csopvez előtt is "bejátszotta" a dolgot illetve egyébként is lehet, hogy megpróbálnak minket fizikailag távolabb helyezni egymástól.

Meglátjuk.

Ha önbizalomdús, erős kisugárzásom lenne, velem se csinálná meg. Senkivel se csinálná meg, forrna saját magában. :D

Egyébként gátlásos, nehezen nyílik, olyankor harapófogóval kell kihúzni belőle mindent, nem tud nők felé úgy kezdeményezni stb-stb.... :/

Rajtam vezet ő le mindent. Illetve ha máshol dolgozna és lenne kipécézhető célszemély, akkor rajta...

2018. aug. 3. 17:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Biztos egy szerencsetlen lelki nyomoronc aki igy eli ki a hajlamait lehet noje sincs a gyokernek lehet te bejossz neki akkor is szoktak szemetkedni mert mondjuk neked o nem kellene s szenyosagbol erted.ilyenkor beszolnek neki egyet mi van apafej nincs lekezelve a kobra?? Surgosen vetesd kezelesbe! S ne rajtam eljed ki magad 😁😁
2018. aug. 7. 09:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerintem esetleg bejövök neki és lehet a beütése részét képezi, hogy azt bántja pont, aki közel áll hozzá.
2018. aug. 7. 14:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Konnyen elofordulhat igen😊sztem ezen ne ragd magad mindenhol vannak osszeferhetetlen alakok.Nezz keresztul rajta ennyi.
2018. aug. 19. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!