Annyira rosszul esik. Ti hogy viselitek?
Munkahely az munkahely, nem ott kell keresni barátokat, vagy partnert, hanem dolgozni kell! Te se foglalkozz senkivel, add meg a minimális kötelező udvariasságot (Jó reggelt, Viszlát!) ne tudjanak rólad semmit amit kibeszélhetnek és tojni bele!
Én kiléptem a munkahely kapuján, még a másik lábam a küszöbön túl volt, de már nem gondoltam a benti dolgokra, emberekre, nemhogy otthon sírjak miattuk!
De ha teljesen tarthatatlannak érzed a helyzetet, akkor keress másik munkahelyet! Bár a másik helyen sem lesznek szentek az emberek, de legalább lesz tapasztalatod, hogy hogy kezeld őket!
Nem tudom, én nem szorulok arra, hogy bárkire is számítsak egy munkahelyen és szerintem ez a normális. :D
Amúgy ez normális, nálunk is kibeszélnek mindenkit, senki nem kivétel. De ez engem hol érdekeljen? Ha problémájuk van mondják a szemembe, a hátam mögött meg kit érdekel, hogy mit mondanak. Ez mind a gyenge emberekre vall.
...és főleg nem otthoni szomorkodásra miattuk!
Nem tudom, a "havernőm" szón miért kell röhögni.
Ha nem barátnő, (márpedig nem az), akkor mi?
Ugye a barát az jóban-rosszban. A haver meg csak a jóban. Teljesen elfogadott kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!