Ti hogyan viselitek a korai sötétedést a tél idején? Ha rosszul, hogyan könnyítetek a rossz érzésen? Szeretitek a telet?
A telet gyerekkoromban szerettem. Mióta dolgozom és utazom, azóta nem. A sötétedést, ami a december hónapban van, kifejezetten UTÁLOM, azzal vigasztalom magam, hogy Svédországban és Finnországban rosszabb. A hidegről ne is beszéljünk.
Kedvenc időszakom: március közepétől október közepéig, ugyanis akkor eléggé hosszúak a nappalok, a hőmérséklet pedig jó.
Mit szeretek? Tél, hideg, hó, rövid nappalok, Finnország. Ilyenkor mondom mindig magamban: most eljött az én időm! :D
Nyáron végigszenvedtem a meleget, a bogarakat, a hunyorgást, az éjjeli 30 fokot néha. És most újra itt van, csak ki kellett várni. :) Tegnap elmentem motorozni egyet az erdőbe, majd sétáltam is. Köd ült mindenütt, és kb. 10 fok volt. Olyan jól éreztem magam, majd kiugrottam a bőrömből. Az a hangulat, a homály, és már majdnem sötétben értem haza. Bemegyek a jó meleg házba, még csak 6 óra, és már sötétedik. De jó! Ha meg leesik a hó, kifulladásig síelés a kertben, csináltam egy ugratót is magamnak, már alig várom hogy kipróbálhassam. A kedvencem, amikor hó borít mindent, mínúsz fok van, és éjszaka látok a sötétben, mert világít a nagy fehérség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!