Sikerült valakinek úgy elhelyezkednie, hogy jófogáson hirdette magát? (irodai vagy árufeltöltői munkát keresnék)
Ha bemész egy multihoz elmondod, hogy árufeltöltőnek jelentkezel, 5 perc múlva felvesznek.
Az "irodai munka" meg tág fogalom.
Az irodákban szakképzett emberek dolgoznak a szakterületükön. Pl. könyvelők, bérszámfejtők, TB ügyintézők, stb.
Te mihez értesz?
1-es vagyok
Ja és a szomszédom fia a Jófogáson adott fel hirdetést, talált is munkahelyet, de ő biztonsági őr.
Vidd be neked tetsző helyekre SZEMÉLYESEN az önéletrajzodat!
Ilyen képzettséggel nem is tudom, hogy jutott eszedbe ez az árufeltöltői izé.
"Vidd be neked tetsző helyekre SZEMÉLYESEN az önéletrajzodat!"
Jóóó, oszt eljut a portásig. Ez hol dívik? BAZ megyében?
Nem ismerem BAZ megyét munkavállalói szempontból, viszont még soha nem akadtam el portásnál.
Tudod, nem mindegy a megjelenés, a fellépés és nem mindegy, hogy nagy "Tecciktudnizva" habogsz a gyártósori lehetőségekről, vagy megfelelő tónusban keresed az X osztályt.
Látom te csak végletekben tudsz gondolkozni, vagy egyszerűen csak szeretnél egy jót veszekedni!
Felhívom a figyelmed a Gyakori szabályzatának egyik pontjára:
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
Szóval, szakadj le rólam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!