Ti megtennétek, ha ezt kérné a főnökötök?
Azt kérte, figyeljem hogy a munkatársaim dolgoznak-e és mennyit, betartják-e a szüneteket, késnek-e, stb.
Nem szívesen teszem, mert a kollégáimról van szó, nem szeretnék spicli lenni. Hogy mennyit dolgoznak az ő dolguk, és ha nem tartják be a szünetet az is. Nem a főnökük vagyok, nem rám tartozik. Ezt el is mondtam a főnöknek mikor erre kért, azt mondta hogy neki van egy gyanúja hogy azért nem teljesítenek annyit, mert kávéznak meg beszélgetnek egész nap. És ő nem tud ott lenni állandóan, hogy figyelje őket, főleg hétvégén nem, mikor csak mi dolgozunk. Azt mondta ne törődjek velük, mert ő a főnököm és nekem felé kell megfelelnem. Mégse szívesen tenném, de hazudni se akarok majd neki, mikor megkérdezi hogy mit figyeltem meg. Ti mit tennétek? Mi a jó megoldás?
L/23
Uj munkakör, ingyen? Oszt mi kéne még?
Ha megfizetik, wc-t is pucolok, de bemondásra legyek még spicli is? Van az a pénz (nyilván mindenkinél van) de Krisztus koporsoját sem örizték ingyen! :P
A főnök nem kenyszerithet olyan dologra ami serti az erkölcsi és etikai nezetedet
Olyan nincs hogy egy főnök bármilyen mocsok dologra utasithatja a beosztottat
És márpedig ez az
Én nem vállalnám
Benne van amunkaköri leírásodban, hogy nyomoznod kell a kollégáidat?
Meg is van a válasz, és ezt kell megmondani a főnöknek. "Ne haragudj, de én nagyon kellemetlenül érzem magam, amiért ilyen helyzetbe hoz/hozol, nincs a munkaköri leírásomban mások munkájának a bírálata, így nem szeretnék a magándetektíved lenni köszipuszi"
Én legalábbis ezt mondanám, mert igazi gyökér, lusta és gyáva dolognak tartom a bemószerolást, illetve azt is, hogy a főnököd kifejezetten megkért erre.
Nálunk is hasonló volt (annyi hogy én kicsit magasabb pozicióban voltam a társaimnál).
Amikor visszajöttem a főnöktől összehivtam mindenkit és elmondtam nekik mi van.Mindenki a saját felelősségére szórakozik a szünetekkel,de ha tőlem megkérdezik megmondom ki az aki csal.ennyi.Nem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!