Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti megtennétek, ha ezt kérné...

Ti megtennétek, ha ezt kérné a főnökötök?

Figyelt kérdés

Azt kérte, figyeljem hogy a munkatársaim dolgoznak-e és mennyit, betartják-e a szüneteket, késnek-e, stb.

Nem szívesen teszem, mert a kollégáimról van szó, nem szeretnék spicli lenni. Hogy mennyit dolgoznak az ő dolguk, és ha nem tartják be a szünetet az is. Nem a főnökük vagyok, nem rám tartozik. Ezt el is mondtam a főnöknek mikor erre kért, azt mondta hogy neki van egy gyanúja hogy azért nem teljesítenek annyit, mert kávéznak meg beszélgetnek egész nap. És ő nem tud ott lenni állandóan, hogy figyelje őket, főleg hétvégén nem, mikor csak mi dolgozunk. Azt mondta ne törődjek velük, mert ő a főnököm és nekem felé kell megfelelnem. Mégse szívesen tenném, de hazudni se akarok majd neki, mikor megkérdezi hogy mit figyeltem meg. Ti mit tennétek? Mi a jó megoldás?

L/23

2020. jan. 20. 15:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Én nem dolgoznék ilyen helyen.
2020. jan. 20. 16:04
 12/24 anonim ***** válasza:
33%

Uj munkakör, ingyen? Oszt mi kéne még?

Ha megfizetik, wc-t is pucolok, de bemondásra legyek még spicli is? Van az a pénz (nyilván mindenkinél van) de Krisztus koporsoját sem örizték ingyen! :P

2020. jan. 20. 16:08
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Eleve nem dolgoznék olyan helyen, ahol a dolgozó egy igavono baromként van tartva, ahol minden mozdulatát lesik, mint egy bölcsödésnek. Munkatáborban gürizzen a főnök, meg az anyja. Vagy hazudnék neki, vagy otthagynám azt a retek céget.
2020. jan. 20. 16:33
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
És ha itt azt írjuk hogy oké vállald be,akkor átváltassz nyaligátor üzemmódba?csak hogy neked jó legyen a többi meg mehet amerre lát .csak hogy a kis helyed biztonságba legyen. Azért szólt neked mert lássa rajtad a "főnök"hogy fogékony vagy az ilyesmire..
2020. jan. 20. 16:33
 15/24 anonim ***** válasza:
95%

A főnök nem kenyszerithet olyan dologra ami serti az erkölcsi és etikai nezetedet

Olyan nincs hogy egy főnök bármilyen mocsok dologra utasithatja a beosztottat

És márpedig ez az

Én nem vállalnám

2020. jan. 20. 16:40
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szólj a munkatársaidnak, hogy mi a probléma, és hogy emiatt tartsák be a szüneteket.
2020. jan. 20. 17:18
 17/24 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Benne van amunkaköri leírásodban, hogy nyomoznod kell a kollégáidat?

Meg is van a válasz, és ezt kell megmondani a főnöknek. "Ne haragudj, de én nagyon kellemetlenül érzem magam, amiért ilyen helyzetbe hoz/hozol, nincs a munkaköri leírásomban mások munkájának a bírálata, így nem szeretnék a magándetektíved lenni köszipuszi"

Én legalábbis ezt mondanám, mert igazi gyökér, lusta és gyáva dolognak tartom a bemószerolást, illetve azt is, hogy a főnököd kifejezetten megkért erre.

2020. jan. 20. 17:25
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
Megmondanám neki, hogy tegye ezt ő. Már nem a régi rendszerek valamelyikében élünk.
2020. jan. 20. 18:11
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk is hasonló volt (annyi hogy én kicsit magasabb pozicióban voltam a társaimnál).

Amikor visszajöttem a főnöktől összehivtam mindenkit és elmondtam nekik mi van.Mindenki a saját felelősségére szórakozik a szünetekkel,de ha tőlem megkérdezik megmondom ki az aki csal.ennyi.Nem volt probléma.

2020. jan. 20. 18:35
 20/24 anonim ***** válasza:
27%
Nem tenném meg, az biztos. Egy főnöknek tudnia kéne, hogy nem kérhet ilyet egy alkalmazottól. Megpróbálnám nem bunkó módon elmondani a véleményem, hogy vegye észre magát. Ha ezek után kirúgna az őt minősítené.
2020. jan. 20. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!