Titeket is "oltott már be" a főnökötök?
Nem teljesen mindegy, milyen munkakörröl van szó, de a magánügyeid nem tartoznak a munkahelyre, munkatársakra, esetleges ügyfelekre.
Ezért elvárható,. hogy barátságos arckifejezéssel dolgozz, márcsak azért is, mert a negatív arckifejezés a többiekre is rossz hatással van.
Szóval a fönöknek igaza van, munkahelyen fegyelmezd kicsit magad!
Persze, napi háromszàzszor szól be. Legutóbb amikor kijöttem az öltözőből amint kiléptem beszólt, hogy "Látom nem mindenek megy a köszönés." Pedig neki külön szoktam köszönni amikor már a recepcióra belèpek reggel. :D
Aztán nyitás előtt 2 perccel még gyorsan elszaladtam a vízèrt és akkor is beszólt valamit. De akár hanyszor talalkozom vele annyiszor szól be, ha valamit kérdezek akkor annyit mond, hogy "Kérdezd meg a kollègàdat/majd a kollègàd megmutatja", zárás előtt 5 perccel még kitalál értelmetlen feladatokat, teljesen idiótànak titulàl, csak facen tud zaklatni, hogy xy időpontban menjek be, mert épp most mondtàk le, utál engem, de nem tud meghatni. Másik főnökömmel jól kijövök. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!