Mikor lesz az, hogy a nők is ugyanúgy érvènyesülni tudnak egy munkahelyen, mint a fèrfiak?
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 10:07
1/26 anonim válasza:
Akkor ha nem csinálnak meg mindent zokszó nélkül.
2/26 anonim válasza:
Ha a katolicizmus ereje és hatalma csökken Magyarországon. Ha tudomásul veszik végre azt, hogy a tehetség és a tudás nem ahhoz van kötve, hogy mi lóg vagy nem lóg a lábaid között, és "ennek megfelelőne" szerintük és a társadalom szerint mi a feladatod.
Ha nem az előítéletek vezetnek, hanem a tisztább látás. stb.
Ehhez még jó sok idő kell, sajnos. És sok harc.
3/26 anonim válasza:
Hol nem tudnak érvényesülni...?????
4/26 anonim válasza:
# 2/
Katolicizmus hatalma...??? HOL??? :-DDDDDDDDDDDD
a népesség kb. 1%-a jár templomba...
5/26 anonim válasza:
Majd ha nem húzzák ki magukat bizonyos fizikai munkarészek alól a nemükre hivatkozva ("Én ezt nő létemre nem fogom csinálni!").
7/26 anonim válasza:
"Majd ha nem húzzák ki magukat bizonyos fizikai munkarészek alól a nemükre hivatkozva ("Én ezt nő létemre nem fogom csinálni!")." Akkor miért látom azt, hogy a környezetemben a ház körüli fizikai munkát is nők végzik általában, a férfi családtagok meg még a hólapátolásnál sem segítenek?
8/26 nemaRendőrség válasza:
@utoló
Mert rossz környéken laksz
9/26 anonim válasza:
7: Figyu, én leírtam, amit 2 év gyári munka alatt tapasztaltam. Ott még azért is én voltam a szemét, mert hogy elnéztem, ahogy egy női kolléga az egykilós kosarat emelgeti. Hiába pontozol le, ez az igazság.
10/26 anonim válasza:
Már most is sokkal könnyebben érvényesülnek. Szinte bárhova előbb vesznek fel egy nőt dolgozni, meg könnyebben is léptetnek elő. Nézd meg bármilyen irodákba, központokba az ott dolgozók 95% nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!