Miért nézi el neki a főnök?
Van egy lány nálunk, aki rendszeresen fél órákat késik, aztán ha beért, elmegy kávezni, reggelizik, beszélget, és kb 10 óra mikor nekiáll dolgozni. Ez minden nap -1,5 óra a munkaidejéből. A főnök tud róla, de elnézi neki. Miért? Egyesek miért tehetnek meg mindent, míg a másik ugyanezért kap. Hol itt az igazság?
L/23
Pont azért nézi el, amiért te/ti nem szóltok egy szót se, csak egymás között, vagy noname oldalon.
Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.
Ó, hát akkor még nagyon kis tapasztalatlan van ilyen téren. De majd fogsz még látni érdekes dolgokat a világból. :)
Nekem már több munkahelyem is volt, és mindegyiken voltak olyan férfiak, akik hajkurászták a nőket, pedig volt feleségük, akár már családjuk is. És nem csak hajkurászták, hanem sikeresen félre is léptek. Persze volt amelyiket ki is hajította a felesége, mert rájött a dologra. :D Pedig ott két gyerek is volt.
Lehet, hogy olyan a csaj munkája, hogy addig, amíg elvégzi a feladatait, nem számít mennyit dumál. Csak legyen minden kész. Ha belefér az idejébe, akkor dumálhat végülis.
Bár a késésre nincs mentség.
Ahogy elottem is irtak vannak bizony ilyen igazsagtalansagok. Pl ahol en egy eve dolgozom ott ugyanigy kivetelezik a fonok 2 masik novel. Ok mar tobb mint 10 eve ott dolgoznak es az egyiket gyanitom (nem kulonosebben erdekel) d*gja...Van hogy eltunnek egyutt 10-20 percre csak úgy, van hogy megkeri a no mindenki elott a fonokot hogy maszirozza meg a hatat mert becsipodott, es meg sorolhatnam.
Ezt nekem es a tobbi kolleganak viszont vegig kell hallgatni/nezi mivel mas opcio nagyon nincs. :D
Annyit tudnek meg hozzafuzni hogy pl nalunk ez a no 30 perccel kesobb kezd mert messze lakik es egy nap megbeszelte a fonokkel hogy hadd jojjon 30 perccel kesobb. Egyebkent o is ugyanakkor fejezi be a munkat mint mi...
De pl azert is kiveteleznek sokszor valakivel mert lehet ra szamitani, vagy regi munka/barati kapcsolat van kozte a felettesevel.
Ez egy ilyen vilag, lehet hogy a kovetkezo helyen veled fognak kivetelezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!