Főnöknek hogyan kell finoman tálalni, hogy megfeledkezett rólad/rólatok?
Szólhatsz neki, de a jutalom elbírálása nem a Te kompetenciád. Tök mindegy, hogy megérdemli e más vagy sem ebben a főnök dönt.
Ha szólsz neki akkor két eset lehetséges:
1. Elgondolkodik és máskor másképpen dönt.
2. Hagyja a fenébe és minden marad a régiben.
A kollegáid vagy a besztottjaid a többiek?
Ha beosztottjaid kötelességed us szólni,ha kollegák akkor is jó.
Számít hogy mennyire vagytok jóban szerintem.
Én megmondanám úgy ahogy van
Főnök szuper amit x és y elért de azt is ki kell emelnem hogy az egész csapat fantasztikusan támogató volt mögöttük
nálunk ilyen esetben meg van mondva az arcába. aztán hogy mi sül ki belőle az majd kiderül.
ha ez az én munkahelyemen történne, azt mondanám hogy ez a két ember a főnöknek sógor/koma/jóbarát/szomszéd vagy valami :D
nem felvágásból, de hozzáteszem hogy a mi munkánk nem olyan hogy kirúg, jön másik ember és már tudja is 3 perc alatt, mert be kell tanulni. a termelés rovására mehet az emberhiány. szóval van mivel visszaélni, de szerintem ezt ki is kell használni. nekem az a tapasztalatom hogy ha hagyod hogy a fejedre sz@rjanak akkor meg is teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!