A munkahelyemen megmutattam ezt a képet a főnöknek, hogy ìgy képzelem el a köztünk lévő munkakapcsolatot. Azóta neheztel rám. Mit tegyek?
Oh azt még had tegyem hozzá, hogy szerintem viszont kell a főnöknek is adni visszajelzést, mert pont az a baj, hogy soha senki nem mer. Max felmondasz. Mint írtam fentebb is, most van munkahely bőven. Szerintem az jó dolog, hogy egy szó nélküli felmondás helyett előbb megpróbálkoztál valamivel. Ha nem jött be, hát nem jött be. Egy ilyen zen kép nem az ő nyelve. Még mindig jobb mint...
a, szó nélkül húzni az igát
b, szó nélkül kilépni és viszlát
(tudok jógázó főnökről, akinek a háttérképei éppen ilyen zen kövek szoktak lenni. Nála akár be is jöhetett volna, ki tudja. A stílus is fontos, ahogyan ezt tálaltad, nem csak a kép.)
A 7-esre reagálnék
Az a helyzet, hogy egyenrangú a főnökkel. Napjainkban alkotmányban rögzített, hogy minden ember egyenrangú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!