Jelenthet többet puszta kedvességnél, ha egy munkatárs éjfél előtt 1,5 órával üzenetben boldog új évet kíván?
Figyelt kérdés
24-e este is írt, hogy boldog karácsonyt kívánjon.2020. jan. 1. 09:11
11/14 anonim válasza:
Ez attól függ. Nálam pl biztosan jelentene valamit, mert nekem nem szokásom minden munkatársnak csak úgy írogatni. Sőt nagyon senkinek sem szoktam. Viszont egy csomó helyen meg ez a megszokott, úgyhogy ennyiből még ne vonj le semmilyen következtetést.
13/14 anonim válasza:
Nekem még olysnok is írjak a hulye idézeteket viberen meg whytsappon skikkel ezer éve nem beszéltem. Szóval nem jelent semmit
14/14 anonim válasza:
Ez semmit nem jelent. Nekem is rengeteg olyan munkatárs írt, akivel nem vagyunk baráti viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!