Informatikusként Finn vagy Észtországba mennél szívesebben élni, dolgozni?
@2 Fogjuk már fel, hogy Finnország nem Skandinávia. Se a nyelv se a kultúra nem az.
Amúgy a válasz elég egyszerűnek tűnik: Finnország déli részének gyakorlatilag ugyanolyan a klímája, hasonlóak az észtekhez, csak többet lehet keresni. Mondjuk Tallinn szerintem jobb hely, mint Helsinki, de ez már ízlés dolga.
Én ki próbálnám mind a két helyet, kb egy teljes évet ott élnék mind a két helyen aztán választanék, miután meg van oda költöznék,ha egyszer meg unom akkor tovább állnék, amíg fiatal lennék én szerintem biztosan utaznék, például egy évet Észtországban élnék és szépen fel fedezném, aztán második év Finnország és kb addig így csinálnám még bírom és jól esik,persze nem árt ha van egy társad akivel meg tudod élni az élményeket, na és az sem egy rossz dolog ha a kollégád abban az országban él így ő tud segíteni abban hogy hova menjetek? esetleg ő is szívesen el kísér.
Szívesen lennék informatikus egy darabig,csak hát szerintem nem könnyű meló,gondolom sokat is kell tanulni és évek kellenek hozzá, ha jó vagy a munkában és beszélsz jól angolul akkor azért szerintem sok lehetőséged van akár milyen országba is menni,emellett be tudod utazni úgy mond a világot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!