Véleményekre vagyok kíváncsi? Felmondás oktalanul?
Tulajdonképpen mi a problémád?! Lejár a határozott idejű szerződésed, amit nem hosszabbítanak meg. Szerintem nem releváns az ujjtörésed, mert semmi garancia nem volt arra, hogy meghosszabbítják.
Mellesleg ha csak nem fizikai munkát végzel, az ujjtörés nem indok arra, hogy egy hónapig otthon maradj.
Ha a határozott szerződésed lejár az nem egyenlő a felmondással. Nem kötelessége hosszabbítani, se elmondani, hogy miért nem tart meg. Te 1 évre kellettél kész.
Mondjuk egy ujjtörés miatt 1 hónapot otthon lenni az is luxus, szóval nem csodálkozok, hogy nem tart meg.
Nem kellettél neki mert egy hónapig nem voltál és ezért nem hosszabbított. Közben talált egy másikat. Én teljesen megértem a céget, hogy nem fog alkalmazni. Gondolj bele a munkáltatói oldalról. Van egy határidős munka amire felvettek egy évre egy embert erre ő eltöri a kezét (ami nem feltétlenül baj) és egy hónap táppénzen van. Ezután átszervezéssel megoldódott a munka. Talán még jobban is mentek a dolgok nélküle. Így nem hosszabbítok az ujjtörött emberrel.
Az ujjtöréssel lehet dolgozni. Én építkezésem dolgoztam a törött bal kisujjammal. Szóltam a főnöknek és úgy alakította a munkát hogy tudjak hasznosan dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!