Miért van az, hogy valakit oktalanul és jogtalanul lealáznak?
Én azt gondolom, hogy irigy a Noémire, vagy rosszindulatú ember, mert aki ilyet tesz, az az. Esetleg szeret másokba belekötni, ami egy undorító magatartás. Kiáll a saját igazáért, de közben észre sem veszi , hogy nem igaz, amit ír.
Én ismerem a Noémit, 15 éve ismerem, tudom, hogy egy kedves és aranyos ember, és azt is tudom, hogy helyesen ír!
Szerintem, ha az emberekben meglenne az egymás iránti tisztelet akkor nem lenne ez.
Én ezt gondolom, de lehet, hogy valaki nem ezt gondolja. Hiszen minden ember más és más.
Utolsó , ez nem sorozat , én vagyok az, akivel ez történt , de engem nem zavar, mert tudom, hogy nem volt igaza az illetőnek, de Csilla viszont nagyon kiakadt ezen az egész szituáción.
Csilla, köszönöm, hogy ennyire kiállsz mellettem, de engem nem zavar , kérlek , most már te sem foglalkozz ezzel! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!