Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 11 jel, ami arra utal, hogy...

11 jel, ami arra utal, hogy munkatársa távozni szeretne? Szerintetek ezek tényleg jelek? Mert én ezek többségét produkálom 10 éve.

Figyelt kérdés

Itt ez a lista

11 jel, ami arra utal, hogy munkatársa távozni szeretne

[link]

Mi ezzel a gond?

Én 10+ éve vagyok egy helyen nem akarok felmondani mégis ezen jelek többségét produkálom és mindig is produkáltam. És számos kollegám is, akik szintén nem tegnap óta vannak itt.

Csak néhány példa:

3.Gyors távozás a munkaidő végén --> hát jó hogy, 1 percet se maradok miért is maradnék

2.Gyakori magántelefon, félrevonultan-->> hát jó hogy ez alap hogy félrevonulok ha telefon van

Visszahúzódás a személyes térbe (céges/csoport rendezvényekről való távolmaradás, magányos ebéd/kávé/szünet, a beszélgetésekből való kimaradás---> ez alap hogy senkivel se bratyizok. ez így volt 10 éve így van most is, így lesz 10 év múlva is

Hosszú távú tervektől való tartózkodás, ilyen típusú feladatoktól való visszalépés---> nem értelmezhető mert senki se kérdezi miben akarok részt venni amit a főnök mond abban veszek részt apelláta nincs, és persze magamtól semmiben se

Elégedetlenség kifejezése nyilvánosan (vezetőnek, a csoportnak)--->>> amióta itt vagyok anyázok szapulom az egészet és ? Kit érdekel. senkit. Más is ezt teszi. És ? kit érdekel? Senkit.

A 11 jel:

1.Visszaeső teljesítmény (mennyiségi, minőségi szempontból)

2.Gyakori magántelefon, félrevonultanJelek, amik arra utalnak, hogy a munkatársad fel fog mondani

3.Gyors távozás a munkaidő végén

4.A szabadságok, távollétek, betegállományok számának drasztikus megemelkedése

5.Rövid, egy-, félnapos távollétek többször egymás után

6.Visszahúzódás a személyes térbe (céges/csoport rendezvényekről való távolmaradás, magányos ebéd/kávé/szünet, a beszélgetésekből való kimaradás

7.Elégedetlenség kifejezése nyilvánosan (vezetőnek, a csoportnak)

8.Szokatlanul/indokolatlanul elegáns megjelenés

9.Hosszú távú tervektől való tartózkodás, ilyen típusú feladatoktól való visszalépés

10.Az ötletek, javaslatok, kezdeményezések elmaradása

11.Személyes vagy karrier krízis, ami miatt megváltoznak a prioritásai

12.A munkaviszony szerződéses kereteinek tisztázására vonatkozó kérdések (felmondási idő, kötelezettségek teljesítésének módja, szabadságok megváltása, bónuszok kifizetése távozás esetén, stb.)

2019. dec. 17. 08:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
54%
nem zavar hogy semmit se csinalsz?
2019. dec. 18. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!