Egyetemen lemaradtam az utolsó vizsgaidőpontrol, mert haláleset tortent a csaladba. Errol fognak kerni valamilyen igazolast?
Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 12:27
1/7 anonim válasza:
Nem fognak kérni semmit. Veheted fel jövőre újból az adott tárgyat.
3/7 anonim válasza:
Feltételezem megvan az aláírásod. Írj a tanárnak, hogy van e lehetőséged pótlásra. Ha nincs, akkor jövőre kell újrapróbálnod a vizsgát. CSAK a vizsgát. Szóval ha megvan az aláírásod nem kötelező felvenni magát a tárgyat, csak a vizsgakurzust. Ekkor nem kell órákra járnod csak vizsgázni menned. Ha jófej a tanár lehet előrehozza a vizsgát tavaszi félév elejére, szóval nem fogsz vele sokat szívni
4/7 anonim válasza:
A legtöbb helyen még most jön csak az első hete a vizsgaidőszaknak. Valami így nem kerek, hogy maradtál le...?
Egyébként ilyen esetben dékáni kérelem, méltányossági vizsga szokott lenni.
De a tvsz-ben és a TO-n érdemes érdeklődni.
5/7 anonim válasza:
Ez melyik egyetem? :D vagy gyakorlati jegyes tárgy?
6/7 A kérdező kommentje:
Levelezőn tanulok, első eves vagyok. Informatika vizsgáról van szó, és e-learningos volt a vizsga. oktober végén volt egy, december elején a masik , és az utolsó az tegnap előtt..
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. dec. 15. 16:57
7/7 anonim válasza:
Miért nem a tanárnak írtál inkább?
Szerintem e-learning-en is legalább 4 időpontnak kellene lennnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!