Volt az életedben valami hirtelen nagy változás?
Figyelt kérdés
Mi volt az, hogyan alakultak a dolgaid?2019. febr. 27. 16:16
1/6 anonim válasza:
Rosszul alakultak a dolgaim,egyik napról a másikra megszűntek azok a dolgok,amiket szerettem csinálni.Nagyon kellemetlen volt.Sajnos ez sokszor volt jellemző élet során idáig.
2/6 anonim válasza:
Most.
Tönkrement a családom gyerekeim ellenem vannak.
Most kellene epkezdenem a változást nekem.
Dehogy???
4/6 anonim válasza:
Az utóbbi időben negatív dolgok jöttek, de nem hirtelen, hanem valamivel lassabb, nagy változásként.
Hiába tettem magamért, a kitörésért, a jobbért, csak jöttek és jöttek az akadályok, csapdák.
Most egy elég nagy mélypont után igen nagyot kockáztattam.
Meglátjuk.
5/6 anonim válasza:
Volt több ilyen változás is. Van, amelyik villámcsapásként ért (nagyon közeli személy halála) és nagyon nehéz volt belőle kilábalnom.
Viszont volt, amit magamnak köszönhettem (kiköltöztem külföldre minden terv nélkül egyik napról a másikra hirtelen felindulásból) és akkor úgy összeálltak a csillagok, hogy 2 nap alatt munkát és lakást is találtam, így maradtam.
6/6 anonim válasza:
Tök jó munkahelyem volt... Stabil és imádtam... Aztán jött a szerelem... Minden tökéletesen alakult házasság és nagy nehezen egy év után összejött a baba is... Szóval minden tökéletes volt... Szülés után 4 napon meghalt a kisbabánk orvosi mulasztás miatt... Majdnem én is ott maradtam a műtőasztalon... 2 hónap után visszamentem dolgozni de annyira bunkók voltak a kollégáim hogy felmondtam... Azóta minden lefelé megy :(...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!