Érezted már úgy hogy teljes változtatásra van szükség az életedben? Ha igen, akkor miből?
most is ezt érzem.. kb üvölt az életben és a világban h változás kéne.. bár mindenki ezt hajtogatja h változást hoz... miből érzem? nagyanyámmal lakok, vannak kisebb-nagyobb súrlódások, az egyetem nem úgy megy ahogy képzeltem, és megannyi más..
mit csináltam? kigondoltam mit fogok tenni.
Testedzés, ruhatár csere, és az életem szemetét kitakarítani.
Ezek az én változásaim olyan fél-1 éve kb.
Ez elhozza azt a változást, amire várok, ezáltal sikerül a célom, és nem érzem nehéznek a diétát, fogyókúrát, meg a rendszeres mozgást, mert a szemem előtt lebeg a cél. :) 23f
Elkezdtem edzeni, az elején utáltam most meg már megőrülök ha akár 1 hétig betegség miatt nem tudok. Mostanság megpróbálok társaságba járni, embereket megismerni. Minél jobban önuralmat gyakorolni. Leküzdeni a gátlásaim...
Egyre jobban rendszerezem az életem, pl mikor fekszek le. Ami tényleg fontos, mert elképesztő alváshiányom volt, de így már 2 hét rendes alvással sokkal jobb a közérzetem.
Hát talán ezek a legfontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!