Miért hal meg egyre több ember?
Figyelt kérdés
Egyre többen és többen halnak meg Magyarországon. Mi lehet ennek az oka? Sok jó "egészségkímélő" munkahely van, "egészséges" táplálkozás , az emberek "odafigyelnek" magukra.
2019. jan. 26. 13:56
1/10 anonim válasza:
A romokban heverő egészségügynek biztosan nincs hozzá köze
2/10 anonim válasza:
Meg az inflációnak, magas árú egészséges élelmiszereknek, alacsony fizetésnek, 8-12 óra feszített munkának, stresszes életvitelnek sincs
3/10 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok van. Szerintem mindenképp rendbe kéne tenni ezt az országot.
2019. jan. 26. 15:15
4/10 anonim válasza:
Szerintem a stressznek nagy köze van mindenhez. ::((
Mbah Gotho, az indonéz férfi 1870. december 31-én született, ma 145 éves!
Egyszer azt hallotam szinten egy idős hölgytől hogy kevés tresz, munka és egészséges életmód kell hozza. Ez Magyarországon lehetetlen :(
Ja és ejjel nappal SZEX!!! Csajok hajrá. Lol. Ez vicc!!
5/10 A kérdező kommentje:
Igen,Magyarországon nem is lehet olyan munkahelyet találni ahol kevesebb a munkaidő 8 óránál. Sok olyanról is hallani hogy 8 óra hivatalosan a munkaidő ,de 10-12 órát kell bent lenni ,mert a munkarrőhiány miatt több ember munkáját el kell látni,amit ugyan kifizetnek de az emberi szervezet nem arra van kitalálva hogy minden napja szinte csak a munkából álljon. És ezt a túlterhelést amit el kell viselni nap mint nap ,előbb utóbb behajtja a számlát a szervezet ezért.
2019. jan. 26. 16:12
6/10 anonim válasza:
Kis hazánk egyik legnépesebb korcsoportját a Ratkó-gyerekek alkotják, akik mostanra már alaposan megöregedtek, 70 év környékén járnak. Mivel sokan vannak, elég idősek és egészségtelenül éltek, értelemszerűen sokan is halnak meg közülük.
7/10 anonim válasza:
A sok egészségesen táplálkozó -és állandó orvosi kontroll alatt álló- 20 éves focisták meg -szinte- minden héten.
8/10 A kérdező kommentje:
A túl sok mozgás nem jó.
2019. jan. 26. 17:43
9/10 anonim válasza:
Mert ez egy természetes folyamat? Egyszer mindenki meghal.
10/10 A kérdező kommentje:
De nem fiatalon.😉
2019. jan. 26. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!