Miért van az, hogy ha az ember egyre több magyar embert ismer meg, akkor egyre inkább az lesz a benyomása, hogy ez az ország a sunyi, teljesítmény nélkül gazdagodók országa?
A teljesítmény nélküli gazdagodásba azt is beleértve, hogy valaki jóval a piaci értéke felett kap fizetést.
(Nem sértődöttségből írom, hanem inkább undorból. Azt a benyomást kelti, hogy nem számít a teljesítmény, csak légy jóban emberekkel.)
En ismerek sok magyar embert, és nincs meg ez a benyomásom.... inkább az, hogy aki kicsit sikertelenebb mint az átlag, egyből azt meséli.be magának, hogy ő vele minden rendbe van, mert akinek.kicsit többvan az biztos sunyi, bünöző....
Ne álltasd magad, a probléma veled van....
Egyáltalán nem.
Oké, én nem vagyok gazdag, nem keresek sokat.
400-600 ezret csak havonta. Sokkal többet kellene azzal, amit csinálok (vállalkozás).
Viszont: ezt önerőből értem el, nem ismerek senkit, van mögötte teljesítmény, és becsületesen adózok. Ssosem fordul elő, hogy pl. ne adnék számlát.
És az ismerőseim is ilyenek. Oké, olyan is van, amilyet te mondasz, nyilván. De nem csak olyan van.
Ugye most csak az a baj, hogy Neked nincsenek meg ezek a kaocsolataid....
Es ezért zavar....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!