Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél a helyemben?...

Mit tennél a helyemben? Felmondanál?

Figyelt kérdés

Nem érzem azt, hogy fontos lenne a munkám, emiatt sikerélményem sincs. Folyamatosan olyan projekteket kapok, amiket vagy nem kell befejezni, vagy annyira alacsony prioritásúak, hogy senkinek nincs ideje foglalkozni vele (emiatt nem tudok haladni, folyamatosan félmegoldásokat csinálok kényszerből, miközben próbálom kitalálni mit fog csinálni a másik oldal ha lesz ideje).

A baj az, hogy nagyon szeretek itt dolgozni. Jó a légkör, szuper a főnök, és a fizetésem is elég magas. Évértékelőkön is meg szoktam kapni, hogy mennyire jól végzem a munkám. Ugyanakkor folyamatosan azt érzem, mintha csak egy "tartalék erőforrás" lennék.

Meg lehet oldani valahogy ezt a helyzetet? Ti váltanátok a helyemben? Érdemes ezt felhoznom a főnökömnél? Nagyon nem szeretném, ha azt hinnék csak sajnáltatom magam.

Előre is köszi a válaszokat!

2019. dec. 9. 20:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9: ez lesz a 3. évem, 24 éves vagyok.
2019. dec. 9. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az nem megoldás, hogy valami másban keresel sikerélményt? Sport, tanulás, stb.
2019. dec. 11. 07:39
 13/16 anonim válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, néhány hónapja leültem beszélni a főnökömmel. Azóta jobb, nehezebb projekteket kapok, nagyobb a kihívás, de azért még mindig elbírnék több stresszt. Egyelőre maradok, de nyitott szemmel járok, fejlesztem magam, ezáltal pedig igyekszem sikerélményt gyűjteni.

Szerintem Te se hagyd el a "kényelmet", de ha beleütközöl valami nagyon szimpatikusba, mérettesd meg magad.

2019. dec. 11. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:
15%

"Ha egyszer el kell mennem, vagy mégis váltanék évek múlva, akkor mit mondok a következő helyen? Azt, hogy a tudásom messze nincs olyan szinten mint amit a tapasztalatom alapján el lehetne várni, ugyanis hajlandó voltam lemondani a fejlődésről a kényelem miatt."

1. Nem, ezt nyilván nem mondanád, mert annyi rutinod máris van munkakeresésben, hogy nem hívjuk fel a figyelmet a negatívumokra.

2. És ha váltasz, aztán megint, aztán megint, stb., hogy fog kinézni az önéletrajzod? Arra mit fogsz mondani, hogy miért nem bírtál megmaradni pár évnél tovább egy munkahelyen sem?

"ez lesz a 3. évem, 24 éves vagyok"

Egy ilyen munkahely mellett érdemes lenne rágyúrni a családalapításra. Most megteheted, mert nincs túl nagy hajtás, és az életkorod alapján most van itt az ideje is. Ha most a karrierépítést teszed a fontossági sorrend elejére, és inkább átmész egy olyan céghez, ahol nagy a hajtás, talán sose jön össze, hogy gyerekeid lehessenek, mert ott aztán semmi ilyesmi nem fog beleférni az életedbe. Itt viszont... Egyébként babázás mellett (is) továbbképezheted magad. Meg addig is, hiszen belefér, nem túl strapás a meló.

2019. dec. 11. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"és az életkorod alapján most van itt az ideje is."

Kérdező valszeg nem Indiában él...

2019. dec. 12. 06:59
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
De lehet, hogy természetes módon szeretne gyereket vállalni, nem éveken át tartó mesterséges megtermékenyítési programokkal. Akkor pedig még 30 éves kora előtt jó lenne megtalálnia élete párját, megszülni a gyereket, és otthon is maradni vele legalább néhány évig. Nincs is olyan sok már neki a 30-hoz - utána meg meredeken egyre nehezebb ugye, főleg, ha több gyereket is szeretne.
2019. dec. 12. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!