Ki rúghatnak munkahelyről ezek után?
Normális melóhelyen nem.
Nálunk volt olyan , hogy kitettek egy próbaidőst mert nem jött be tüdőgyulladással.
Azóta én még hasmenéssel is bementem, 10 percenként mentem klotyóra, hánytam is, meg szédültem, szár 1.5 hét volt.
Ez többnyire szimpátia alapon működik, - Magyarországon kiszámíthatatlan, mert a törvények lehetővé teszik, hogy indoklás nélkül is fenékbe lehessen billenteni bárkit. - Más, elvi dolog, hogy akit ki akarnak tenni az utcára, azzal kapcsolatban úgy is találnak indokot, - minden munkaköri leírásban van legalább EGY olyan mondat, ami alapján bármit rá lehet húzni arra, aki csípi a szemét az adott főnöknek.
Ez egy ilyen "papírország"! Példa: Körültekintő munkafelvétel. - Ha így tennél minden alkalommal, három napig állna a termelés - és ezt a sorok leírója is tudja, - de meg lehet vele találni bármikor, bárkit.
"Azóta én még hasmenéssel is bementem, 10 percenként mentem klotyóra, hánytam is, meg szédültem, szár 1.5 hét volt."
Úristen, de szolgalelkű vagy. Ha az én kollégám lennél, biztosan nem jönnél be betegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!