Állásinterjún miért kérdeztek ilyet?
Figyelt kérdés
Mikor volt az állásinterjúm, az egy felvételiztető manager megkérdezte tőlem, hogy mik a terveim a jövőre nézve? Szeretnék-e igazgató lenni később? Erre azt válaszoltam, hogy nem. Majd viccesen megkérdezte, hogy miért nem?
Ezt azért kérdezte akkor, mert látta rajtam, hogy értékelni szoktam a környezetemben lévő embereket? Szerintetek miért szegezte nekem ezt a kérdést?
2019. nov. 28. 19:46
1/10 anonim válasza:
Minden normálisabb interjún megkérdezik, hogy hol képzeled el magad 5,10,15 év múlva!
2/10 A kérdező kommentje:
*egyik
2019. nov. 28. 19:47
3/10 anonim válasza:
Ahogy az első írja, és azért hogy csekkolja veszélyt jelentesz-e az ő pozíciójára.
Jó választ adtál, ne parázz!
4/10 anonim válasza:
Szerintem arra céloztak, hogy elég motivált vagy-e, szeretnél-e fejlődni, felfele lépkedni azon a bizonyos ranglétrán? Ilyenkor érdemes nem konkrétan igennel vagy nemmel válaszolni, mert lehet, hogy tesztelnek a kérdéssel. Mondhattál volna olyasmit, hogy egyelőre a jelenlegi munka a célod, de ki tudja, mit hoz a jövő, nyitott vagy a fejlődésre stb stb.
5/10 A kérdező kommentje:
Furcsáltam akkor, hogy a legmagasabb pozìció is szóba jöhet... :)
2019. nov. 28. 19:56
6/10 anonim válasza:
Arra voltak kíváncsiak, hogy vezetői karriert szeretnél inkább vagy szakmait.
7/10 A kérdező kommentje:
Értem. Csak furcsa volt, hogy nagyot is lehet álmodni.
Amúgy szerintetek szakmaival is lehet sikereket elérni, vagy kell hozzá vezetői végzettség is?
2019. nov. 28. 20:19
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Furcsa hogy lehet nagyot álmodni? Ez elég meredek :D Ha nem mersz álmodni se róla, akkor tényleg nem fog menni. Egyáltalán nem biztos hogy azért kérdezte mert veszélyt látott benned, lehet pont oylat keresnek akik ranglétrán mászást keres.
10/10 anonim válasza:
Jobb helyeken már hanyagolják ezeket a klisés kérdéseket. Mondj 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságot magadról nem volt?:D Az még egy másik klasszikus HR bullshit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!