Voltam ma állásinterjún, és kérdezték, hogy mit szeretnék a legjobban elérni, én mondtam hogy lediplomázni, mire a főnökjelölt belekotyogott, hogy, , úgyis le fogsz diplomázni. "?
Figyelt kérdés
Ez most jót jelent vagy rosszat?2015. szept. 7. 19:13
1/6 anonim válasza:
Egy egy főnök szemében elég bénán hangizk, mármint a válaszod. Ha pl. anuykádnak mondod, akkro tök aranyos, de nyilván nem ülnél ott, ha tök hülye lennél és esélyed nem lenne a diplomára. Itt ilyenkor némileg komolyabb célokat kéne megemlíteni, amit kitűztél magadnak. Ma azért egy diploma már nem akkora nagy kunszt.
2/6 anonim válasza:
Ez egy állásinterjún elég kiábrándító válasz. Lediplomázol, s utána mi lesz? Nem kapták meg a választ amire rákérdeztek.
3/6 anonim válasza:
Én már eleve utálom az ilyen kérdéseket. Mit szeretnék elérni?! Basszus, boldog, kiegyensúlyozott életet, jó munkát, szerető partnert.
4/6 A kérdező kommentje:
hát éppen erről van szó, köszönöm!
annyi a hülye főnök van manapság, hogy a szír menekültek is keveseknek tűnik hozzájuk( bocs, a politikai fekete humorért)
2015. szept. 8. 17:26
5/6 anonim válasza:
Ha az téged megnyugtat, hogy fikázod a főnököt, mikor te bezsélsz hülyeséget, tégy úgy.
Mellékesen mondom, millió jó válasz van erre. Pl. diploma után elhelyezkedni a szakmádban, eljjutni egy olyan keresti- és tudásszintre, hogy megengedhess magadnak még családalapítás előtt egy euórpai/ázsai/amerikai/amelyiktetszik körutat. Ez pl. egy tök jó cél.
6/6 A kérdező kommentje:
kinek a pap, kinek a papné :D
2015. szept. 8. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!