Akik szeretik a munkájukat: mit dolgoztok? Tényleg így már nem rossz érzés hétfőn felkelni, a munkahelyen pedig aránylag gyorsan telik az idő?
Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 13:55
1/12 anonim válasza:
Könyvtáros vagyok. Nekem nem rossz bemenni a munkahelyre. Természetesen fontos az is, hogy jó kollégák vesznek körbe.
2/12 anonim válasza:
informatikus vagyok
mind a web, mind a játékfejlesztés élvezhető dolog számomra, de persze megvannak az unalmas, száraz feladatok is
most is munkahelyen vagyok és van időm gyk, youtube és ilyenekre is, meg képezni szoktam magam bent is
3/12 anonim válasza:
A munkám Énis szeretem és emiatt sokszor már várom,hogy jöhessen dolgozni par nap szabadság utan...a fizetésem már kevésbé szeretem az is igaz 😀
4/12 anonim válasza:
Könyvkiadóknak dolgozom, szeretem, mert értékteremtőnek érzem, és még kézzel fogható eredménye is van. Nyilván itt is vannak unalmasabb dolgok, de szerintem elég motiváló, hogy nem csak a pénzért dolgozom.
5/12 anonim válasza:
Informatikus vagyok egy közgyűjteményben.
Brutálisan rossz hétfőn (meg minden reggel) felkelni, éjjeli bagoly típus vagyok, 9-10 előtt nem szívesen kelek, fél 6-kor pedig a halál is kellemesebbnek tűnik. :D
De amikor már elindulok otthonról, onnantól jól érzem magam és élvezem.
6/12 anonim válasza:
egyetemi kutató, tanár, és szakmai tanácsadó vagyok. Élvezem a munkákat, jól fizet, rugalmas, változatos.
7/12 anonim válasza:
3as vagyok :) a lényeget kihagytam szociális asszisztens vagyok.
8/12 anonim válasza:
Fordító vagyok, nem hétfőtől péntekig dolgozom, hanem akkor, amikor akarok. Nem kell bemennem sehová, itthonról dolgozom.
9/12 anonim válasza:
ügyféltámogatással foglalkozom már tíz éve, még mindig jókedvvel megyek dolgozni, vagy éppen ülök be itthon a gép elé.
10/12 anonim válasza:
Munkanélküli naplopó, sóher.
Életem végig el leszek tartva, nem aggódom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!