RED_Den kérdése:
Létezik még olyan hogy szolgálati lakás? Van még olyan munkahely ahol ezt a lehetőséget biztosítják?
Figyelt kérdés
A feleségemmel és két kislányommal anyukám ki akar rakni az Ő saját házából és ezért gondolkodom mit tegyek.2019. nov. 21. 08:28
11/12 A kérdező kommentje:
8/10_
OKa: egy olyan betegség amiben az egyik pillanatban minden rendben a másikban meg takarodjunk el.
Természetesen gondoltam a saját tulajdonra de nincs rendes bejelentett állásom, így a bankok érthetően elfordulnak hiába keresek jól.
2019. nov. 21. 13:49
12/12 anonim válasza:
Szia!
Sikerült találni valamit? Megoldódott a helyzet? Én 2020-ban találtam egy olyan lehetőséget, hogy házmestert kerestek, cserébe lakást kaptam volna a földszinten egy budai házban. Hetente kellett volna takarítani a lépcsőházat, a ház előtti járdát, vizsgázni a lift miatt, hogy menthess, ha valaki beragad. Pár feltétel volt még, de amúgy jó ajánlatnak tartottam, még egy jelképes fizetést is adtak volna, többen jelentkeztek. Szóval ilyesmi valószínű van még ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!