Volt már olyan főnököd, aki tapadt rád, mint egy pióca?
Figyelt kérdés
Direkt azt leste, hogy hogy tud okosan kijönni az általad hétköznapinak vélt helyzetekből. (37/F)2019. nov. 20. 23:05
2/3 Blade Bone válasza:
Persze, sőt, cégtulajdonos is állt már mögöttem stopperórával... Szánalmas volt, ahogy az is hogy a régi dolgozóknak mindent elnéztek, minthogyha nekik csak úgy megjárna fizetés, kíváncsi lettem volna, hogy vajon a tulajdonos is ossza ezt a véleményt... De inkább nem foglalkoztam vele és odébb álltam, had húzzák le.
3/3 anonim válasza:
Olyan volt hogy az ö hibàjàt az en nyakamba akarta sozni. Nem is egy helyen. Kiàlltam magamert, vissz is vettek.
De hetközbapi szitubol miert kell kijönni? Nem ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!