Szokott beszélgetni veled a főnököd?
A közvetlen vagy a nagyfőnök? Utóbbi többnyire csak akkor áll szóba az emberrel, ha bele akar kötni valamibe.
A közvetlen főnökömmel viszont elég jó a viszonyunk, szoktunk kötetlenül is beszélgetni, viccelődni is napi szinten. A munkámhoz elengedhetetlen, hogy kommunikáljak vele és szerencsére ő egy nagyon jó fej, értelmes és empatikus ember. Sokan kedvelik.
A közvetlen főnököm nem szokott velem beszélgetni. Tudja jól, hogy nincs rá igényem: nekem elég, ha megmondja, mi az aznapi feladat, utána azt megcsinálom, de nem vagyok kíváncsi senkire, nem hiányzik az üres fecsegés a semmiről. Dolgozni járok be, nem haverkodni.
Az eggyel magasabb szintű főnököm már rosszabb: úgy gondolja, ha előadja a haverkodást, azt fogjuk gondolni, hogy emberszámba vesz minket, nem csak az érdekli, hogy a számok meglegyenek. Próbálkozik a jóember, hogy mi történt a pihenőben, de általában pont ilyenkor szoktam előkapni valami nagy, hangos és szikrázó kézi szerszámgépet, amiből hamar rájön, hogy nincs itt keresnivalója.
#9 szerencsére nincsenek ilyen mentalitású kollégáim, mint te.
Igen, szoktunk, nem mondom, hogy barátnők vagyunk, de bizalmi viszony van köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!