Szokott beszélgetni veled a főnököd?
A "hivatalos" főnökömet alig látom, nála tök jellemző, ami mostanában van: jelenleg 2 hétig külföldön tartózkodik, majd jön vissza 3 napra, utána megint elmegy 2 hétre...
A csoportvezetőmmel szoktam beszélgetni, vele közvetlenül együtt dolgozok, jóban vagyunk.
Nem, max ràmír be tudok-e menni dolgozni ekkor vagy akkor. Reggel meg felírja mikor akarok enni menni, meg néha megkèrdezi kérek-e kávét. Van egy vàltója, ő naponta ràmír be tudok-e menni dolgozni xy időpontban, és mindig lecsesz, akár dolgozom, akár nem. Ha dolgozom rosszul csinálom, ha meg csak ülök lusta vagyok, zárás előtt 5 perccel pedig még idióta feladatokat is ad, aminek semmi értelme.
A nagyfőnököt meg még soha nem láttam, azt se tudom ki az.
Manapság a magam főnöke vagyok. Olykor van kedvünk beszélgetni, olykor nincs, néha pedig kifejezetten jó vagy rossz a kapcsolatunk. ;-)
Mikor alkalmazottként dolgoztam készenléti jellegű munkakörben, napi 12 - 16 órákat a főnökeink ugyanolyan alkalmazottak voltak, mint mi. Soha nem érezették velünk, hogy magasabban állnának, nem dirigáltak csak kértek. Ugyanúgy, ugyanannyit beszélgettünk velük, mint bármelyik kollégával. Akikkel szimpatizáltunk azokkal sokat, akikkel nem voltunk egy hullámhosszon, azokkal csak muszájból.
Kialakult klikkek, társasságok voltak, de ez nem jelentette, hogy másokkal ne beszélgettünk volna. Csupán a munka miatt voltak, akikkel szinte egész nap össze voltunk zárva. Ezen kollégákkal, kolléganőkkel (főnökökkel is) sokat trécseltünk, filozofáltunk, együtt kávéztunk, ebédeltünk, stb. Néha szinte többet voltunk együtt, mint a családunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!