Ha olyan munkahelyem lesz ahol 18:00-órakor végzek akkor nem fognak megverni?
De, mind a kettőt.
10 perc alatt 10-szer is.
18:00 óra még nem gáz.
Veszélyes alakok meg minden napszakban azok, nem kell sötétnek lenni hozzá.
(Amúgy is a te példádban, csak az kb 1/3 részében van sötét ilyenkor)
Pl.: A vonatállomások este kicsit ijesztőek lehetnek ha senki sem vár vagy csak kevesen és limitált a láthatóság. Ennek ellenére miden napszakban történnek elég durva dolgok.
Gödöllőn kb dél körűl késsel kiraboltak egy fiút a vonatállomáson kb 1 éve, meg nem olyan régen Hatvaban nappan nyakon szurtak valakit.
A HÉVen utazva legalább 3 verekedést láttam már reggel, amikor tömve van emberrel és a lehető legbiztonságosabbnak nézki. Plusz egyszer valaki elővett egy kést.
Nappal is ugyan olyan veszélyes, attól hogy kicsivel sötétebb van nem nő meg hírtelen 10x magasabbra az esélye hogy megvernek, amúgy is én nem attól félnék.
Főleg 18:00 órakor, amikor rengeteg ember sétál és tömegközlekedik, mert sokan akkor végeznek a munkájukkal vagy munka után bevásárolnak, találkoznak valakivel.
Nem értem mitől félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!