Ha olyan munkahelyem lesz ahol 18:00-órakor végzek akkor nem fognak megverni?
Figyelt kérdés
10 perc a buszmegálló sötétben, és még ott is kell valamennyit várni a buszra. Nem fognak megverni a sötétben? Esetleg kirabolni? Mindenhol vannak már hadd ne mondjam mik.2019. nov. 15. 16:54
1/20 anonim válasza:
Ne akarj dolgozni ha ilyen eletkeptelen vagy
3/20 anonim válasza:
Legyen nalad egy szal cigi hogy azt oda tudd adni akkor nem tamadnak
4/20 anonim válasza:
Te milyen gettóban élsz, hogy ennyire rettegned kell?
5/20 anonim válasza:
De, meg fognak. Van egy ilyen szabály, hogy aki 18:00-kor végez a melóból, azt agyon kell ütni. Én szóltam...
6/20 anonim válasza:
Nincs arra közvilágítás, hogy ennyire félsz?
7/20 anonim válasza:
Ne legyél ilyen életképtelen, ha 20, 22 órakor végzel sem lesz semmi! Hol laksz, hogy ilyen félelmed vannak?
8/20 anonim válasza:
Amugy az ilyenek vonzzàk be mindig maguknak a bajt is.
Szoval de teged tuti megvernek
9/20 anonim válasza:
Ezek szerint sötétedés után te már ki sem lépsz a lakásból?
10/20 anonim válasza:
Megverni, kirabolni fényes nappal is lehet (nyáron mellesleg a 18:00 is fényes nappal). Nem tudom, milyen környéken laksz, de az este 6 óra még egyáltalán nem éjszaka, semmi sem kihalt még. Ha meg alapból gáz a hely, akkor nappal is az lesz, hidd el. A Népligetnél pl ugyanúgy utálok du. 2-kor mászkálni, mint este 10-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!