Iskola után első munkahely előtti idegeskedés?
Miért nem próbálsz olyan munkát keresni, amit szeretsz is valamilyen szinten csinálni?
A kérdésed alapján pont nem valók neked az árufeltöltős munkák, mert nem érezted ott jól magad.
Én dolgoztam 2 évig olyan helyen, amit gyűlöltem, hát mikor eljöttem onnan kb. idegroncs voltam a mindennapos stressz kikészített. Egy hónapra begubóztam a lakásomba, ennyi idő kellett, mire összeszedtem magam.
Nekem alapvetően az volt a probléma, hogy introvertáltként nem szívesen teremtek kapcsolatot az emberekkel (pláne vadidegenekkel), így amikor naponta rengeteg idegennel kellett jópofiznom ez mindig kimerített.
Azóta olyan munkám van, ami számomra nem teher, hanem szinte hobbi, minimális személyes kapcsolatot igényel, többnyire egyedül dolgozom. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.
Neked is azt ajánlom, hogy azért mert egy valamiben van tapasztalatod, nem kell leragadnod annál, keresgélj, amíg meg nem találod a hozzád leginkább testhezálló munkát. Fiatal vagy, tengernyi lehetőség áll előtted. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!