Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Iskola után első munkahely...

Iskola után első munkahely előtti idegeskedés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, most fogok keresni munkát majd és igaz nem lesz pontosan első mert, pár évvel ezelőtt voltam dolgozni, de utána visszamentem suliba és most ez olyan első munkahely érzés lesz. Hogy küdjem le a félelmet, mert jelentkeznem kell ugye valamire. És az első munka óta eltelt egy kis idő és kijöttem a gyakorlatból. Nekem ilyen árufeltöltős munkák valok mert már van tapasztalaon benne, de szerintetek válalljak el 4 vagy esetleg 6 órasat mert eléggé szorongok és emberek között kellene lennem, őket kiszolgalni stb...ott is hagytam ezt mert sok volt nekem. Mit kezdjek szerintetek,

2019. nov. 12. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, alakul majd minden magától. Senki nem úgy kezdi a munkát, hogy egyből már mindent tud, jól tudja ezt a munkáltató is (jobb esetben). Minél inkább hiányszakma, amiben el akarsz helyezkedni, annál türelmesebbek lesznek veled.
2019. nov. 12. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Én sem kezdtem valami jól! Én 18 évesen kezdtem el dolgozni szinte 0 önbizalommal! Elsőnek nehéz volt,de tapaszalatokat szereztem! És valamikor el kell kezdeni!
2019. nov. 12. 14:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, nos a végére sikerült épp megszoknom meg belejönnöm, amikor már elmentem onnan, de végülis nem volt vészes csak most hogy eltelt egy ksi idő. Olyan idegen lett minden hirrtelen nekem.
2019. nov. 12. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért nem próbálsz olyan munkát keresni, amit szeretsz is valamilyen szinten csinálni?

A kérdésed alapján pont nem valók neked az árufeltöltős munkák, mert nem érezted ott jól magad.

Én dolgoztam 2 évig olyan helyen, amit gyűlöltem, hát mikor eljöttem onnan kb. idegroncs voltam a mindennapos stressz kikészített. Egy hónapra begubóztam a lakásomba, ennyi idő kellett, mire összeszedtem magam.

Nekem alapvetően az volt a probléma, hogy introvertáltként nem szívesen teremtek kapcsolatot az emberekkel (pláne vadidegenekkel), így amikor naponta rengeteg idegennel kellett jópofiznom ez mindig kimerített.

Azóta olyan munkám van, ami számomra nem teher, hanem szinte hobbi, minimális személyes kapcsolatot igényel, többnyire egyedül dolgozom. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.

Neked is azt ajánlom, hogy azért mert egy valamiben van tapasztalatod, nem kell leragadnod annál, keresgélj, amíg meg nem találod a hozzád leginkább testhezálló munkát. Fiatal vagy, tengernyi lehetőség áll előtted. Sok sikert!

2019. nov. 12. 19:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen akkor azert valasztottam azt mert mas nem volt epp akkor de most tuti nem fogok ujrra olyanu munkat vallani ahol napi szinten kell emberekkel foglalkoznj🙁 nagyon faraszto volt nem is apakolas resze hanem az emberekkel valo dumalas megmutatni hol mi van es a panaszok...hat igen atgondoltam es ezt inkabb paszolom minden nap munka utan az agyamban efutottak azok a dolgok amiket nem jol csinaltam emberek bunkotasa stb..ez nem volt a legjobb munka
2019. nov. 12. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak add önmagad, és ha szerencséd van, el fognak fogadni téged. Ezen kívül figyelj oda az embertársaidra. Állj ki magad mellett. Légy igényes, nyitott a fejlődésre. Ha szépen beszélsz, szereted az embereket, nem feltétlen kell leragadnod az árufeltöltésnél. Próbálj ki mást is!
2019. nov. 22. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!