Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hétfőre behívtak egy beszélget...

Hétfőre behívtak egy beszélgetésre, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Miről fogunk beszélgetni? Miket kérdezhetnek?
2019. nov. 7. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Ki hívott és hova?
2019. nov. 7. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Ennyiből senki nem mondja meg. Ha leírod mi a szitu, többet fogunk tudni mondani.

Amúgy az én tippem, hogy ki akarnak rúgni.

2019. nov. 7. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Bocsi! Most látom, munkahely.

Két tippem van:

- előléptetnek

- felmondanak

Neked milyen érzésed van, valami sejtésed azért csak van, melyiknek van nagyobb esélye

2019. nov. 7. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem valami olyan fogtok beszélgetni, amihez mindannyian értetek és valószínűleg ahhoz kapcsolódóan fognak kérdéseket feltenni. De az is lehet, hogy nem.

A "hülye kérdésre hülye válasz" című műsorunk mai adását látták.

2019. nov. 7. 16:25
 5/10 A kérdező kommentje:
nem úgy kell érteni hogy én már ott dolgozom, nem azért hívnak be még semmi olyan, ez egy új munkahely, az van hogy megláttam a hirdetést, írtam nekik egy érdeklődő emailt hogy mennyi a fizetés, aztán azt a választ kaptam hogy adjam meg a telefonszámom hogy felhívjanak és a részletekről tájékoztatni tudjanak. Megadtam a számom, felhívtak, a csávó egyből azzal kezdte hogy be kéne fáradni egy beszélgetésre. Ilyen munkaerőhiány van ott? Amúgy autó mosói munka
2019. nov. 7. 16:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Még nem dolgoztam autómosóban, azt mondta nem probléma
2019. nov. 7. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fel vagy véve. Ez csak annyi lesz hogy odamész elmondja mennyi a fizu meg ilyen alapdolgokat és ha vállalod akkor nagy esélyel fel is vagy véve.
2019. nov. 7. 16:43
 8/10 A kérdező kommentje:
De érdekes, még önéletrajzot se küldtem, csak a számomat
2019. nov. 7. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek nem számit, megnéz személyesen ha nem vagy alkoholista meg ilyesmi felvesz. Ismerteti az elvárásokat, a munkarendet, a fizetést stb. Max megkérdezi mi a végzettséged. De ehhez a melóhoz böven elég 8 általános is.
2019. nov. 7. 16:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt látni akarnak, milyen rólad az első benyomás, van-e priuszod, azért nem mindegy, hogy drága kocsik közelébe engedhetnek-e. Csak megnézik, hogy kiféle-miféle vagy, tudsz-e megfelelő módon beszélni, beszélgetni, egyáltalán milyen rólad az első benyomás.

Ha van esélyed, egész biztosan kérni fogják az önéletrajzodat, sőt meglehet, hogy a korábbi munkahelyeden kapott kiléptetős papirokat is látni akarják.

Vidd magaddal mindkettőt! Legyen a tarsolyodban egy vadiúj önéletrajz, és a korábbi munkahelyi papirokat is vidd, ha kérik, máris előhúzod. :))

2019. nov. 7. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!