Mire számítsak? Behívtak a volánhoz ahogy ők nevezik beszélgetésre. Csak mondjam el, hogy mi történt az én szemszögemből?
Utaztam haza busszal esős időben, szar volt az út, és a sofőr követési távolságot bár tartott, mégis egy barom autós lefékezett előtte, a sofőr is fékezett, de megcsúszott a busz és emiatt egy idős nő elesett és eltörte a lábát. Én elől álltam, pont láttam az esetet, én csak a szélvédőbe ütöttem bele a csuklóm, a sofőr félreállt, kihívta a mentőket a nőőhöz, azok elvitték és mentünk tovább. Így késtünk 10 percet. A sofőr kérdezte, hogy ha bajba kerül emiatt, akkor legyek a tanúja, hogy nem tudott mást tenni. Mondtam oké. És mikor leszálltunk én vártam a busznál, hogy értem jöjjenek, és kijött egy fejes a volántól, hogy telefonon panaszt tettek a sofőr miatt és szeretnék, ha egy nap bemennék egy kis beszélgetésre, hogy mi is történt. Hibás volt-e a sofőr, vagy sem.
A sofőrnek családja van és látszik rajta, hogy fél, úgy véli, hogy az én szemszögem megmentheti az állását.
Komolyan mondom faj a fejem az ilyen kerdesektol...
Szerintem arra szamits hogy eroszakkal sok vizet itatnak veled, aztan elkotik a peniszed es addig kinoznak amig ala nem irod a buszsoforre nezve terhelo vallomast. En csak ezt tudom elkepzelni!
100%ban egyetértek a 2-es válaszolóval.
Mondd el h nem a sofőr hibázott és annyi.Nem értem miért kell ezt bonyolítani.
ezt mond: "véleményem szerint a járművezető az út és látási viszonyoknak megfelelő sebességet választott, és megfelelően vezette a járművet."
nehogy már azért rúgják ki, mert egy idős elesett, aztán eltört valamije, amitől egy másik embernek semmi baja sem lenne, mert az idősnek már gyengébbek a csontjai, meg csontritkulásos stb.
Ja és ha nem rúgják ki, akkor számíthatsz arra, ha vele utazol, te leszel az első számú utas, értsd: ha kell, háznál rak le stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!