Mire számítsak egy baromfi gyárba?
Azért az a videó nagyon durva. Remélem rendesen megbszták és bezárták az üzemet vagy valami. Azért ennyi állatot leölni a semmiért... Ez tényleg gyalázat. Ettől még fogok húst enni továbbra is, de ez... Jó ég.
Mindenesetre szerintem ettől még szag és vér biztosan lesz a kérdező tiszta munkahelyén is, mert hát na. Ez ezzel jár.
Úgyhogy kitartást, mert tisztaság ide vagy oda, nincs mit rajta szépíteni: tetemekkel fogsz dolgozni.
Dolgoztam baromifeldolgozó cégnek, igaz irodán, nem a szalag mellett, de elég jó rálátásom lett arra a munkára itt, sokat tolmácsoltam echte az üzemben.
Nem tudom, pontosan mit és hol fogsz dolgozni, de ha a baromfifeldolgozó-üzemben leszel (darabolás, csomagolás pl.), akkor ott számíts az enyhén kellemetlen szagra (meg lehet amúgy szokni... akik a zsigerelőben dolgoznak, na, az rosszabb), általában hideg van, védőruhát kell viselni, ha bármikor az üzem területére lépsz. Monoton munka, erélyes műszakvezetőkkel. Nem álommeló, de tisztességes munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!