Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az hogy valakit nem...

Miért van az hogy valakit nem szeretnek egy kollektívában?

Figyelt kérdés
Pedig nem tett senkinek semmi rosszat.Lehet nem a megfelelő helyen van? A kollektívában nem kétszínűek hanem száz színűek az emberek.
2019. nov. 2. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem illik közéjük.

Keress mást!

2019. nov. 2. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt érzem én is,a munka jó lenne még jobb nincs,de a közösség borzalmas és valószínű a stílusom,érdeklődési köröm nem passzol hozzájuk.Nem bírom a kétszínű játékokat, összefogásokat,stb.más ellen.Csak kár,hogy egy kollektiva így kitud hatni a munkára és a főnök se tud tenni ellene.
2019. nov. 2. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez van, sajnos!

Igazságtalan dolog, de látod mindenütt az ilyenek vannak túlsúlyban és aki nem illik bele ebbe az alja népségbe, annak jobb tovább állnia, mert kicsinálják és annyit meg egy munkahely sem ér, hogy rámenjen az egészséged!

2019. nov. 2. 20:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak elkeserítő, mert a munkával nem lenne gond...a főnökökkel sinc,de van kilátásban jobb munkahely is,csak bejöjjön.
2019. nov. 2. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy vagyok.

Megkeseredett, rosszindulatú emberek, akiknek semmi nem jó, mindenben csak a rosszat látják.

Meg is mondtam tavaly nekik, akkor nem szóltak hozzám egy ideig.

Ma is kiközösítenek, de őszintén úgy érzem, ezzel én nem lettem kevesebb. Nem vágyom egy ilyen közösségbe tartozni, inkább elvagyok magamnak.

2019. nov. 2. 21:07
 6/7 A kérdező kommentje:
És hogy sikerül ilyen környezetben dolgoznod?
2019. nov. 2. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki csinálja a saját munkáját.

Nem mondom azt, hogy sosem szólunk egymáshoz, de van, aki zenét hallgat egész nap, más meg távolabb ül.

Van jövés-menés, a többi osztályon, más irodában dolgozó kollégákkal is beszélgetünk. Ezt a társaságot ők sem igazán kedvelik, csak a hozzájuk hasonlóak. De azokra megintcsak azt mondom, hogy nekem nem veszteség. :)

Dolgozni járok be, nem barátkozni.

2019. nov. 3. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!