Miért van az hogy valakit nem szeretnek egy kollektívában?
Mert nem illik közéjük.
Keress mást!
Hát ez van, sajnos!
Igazságtalan dolog, de látod mindenütt az ilyenek vannak túlsúlyban és aki nem illik bele ebbe az alja népségbe, annak jobb tovább állnia, mert kicsinálják és annyit meg egy munkahely sem ér, hogy rámenjen az egészséged!
Ugyanígy vagyok.
Megkeseredett, rosszindulatú emberek, akiknek semmi nem jó, mindenben csak a rosszat látják.
Meg is mondtam tavaly nekik, akkor nem szóltak hozzám egy ideig.
Ma is kiközösítenek, de őszintén úgy érzem, ezzel én nem lettem kevesebb. Nem vágyom egy ilyen közösségbe tartozni, inkább elvagyok magamnak.
Mindenki csinálja a saját munkáját.
Nem mondom azt, hogy sosem szólunk egymáshoz, de van, aki zenét hallgat egész nap, más meg távolabb ül.
Van jövés-menés, a többi osztályon, más irodában dolgozó kollégákkal is beszélgetünk. Ezt a társaságot ők sem igazán kedvelik, csak a hozzájuk hasonlóak. De azokra megintcsak azt mondom, hogy nekem nem veszteség. :)
Dolgozni járok be, nem barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!