Már nem vesznek soha vissza a gyárba dolgozni. Nektek mondtak már ilyet?
1 hetet bírtam betanított munkásként, mert lett másik melóm. És mondták amikor felmondtam, hogy az üzem döntése alapján soha nem jöhetek vissza dolgozni.
Nektek volt ilyen?
Hogy viseltétek?
Szerintem vidéki viszonyltban is kevés - bár én a kelet-magyarországi bérekkel nem vagyok annyira tisztában. Szerintem ilyen helyre ne is akarj visszamenni, bár tudom ha egyszerűen nincs más akkor jobb, mint a semmi.
Egyébként szerintem simán visszavennének. Nyilván ha rajtad kívül 100-an sorbaállnak a helyért akkor az utolsók között lennél, de mivel elég nagy itthon a munkaerőhiány nem gondolnám, hogy elutasítanának. Ahogy valaki már írta ilyeneket csak azért mondanak, hogy hátha a többi kolléga fülébe jut és majd nem mernek felmondani emiatt. Esetleg arra tudok gondolni, hogy hátha abban bíztak, hogy ettől megijedsz és mégis könyrögni kezdesz, hogy maradhass, hiszen ennyi pénzért nem könnyű pótolni egy kiesőt.
Kaposvár- Videoton :D
Nem Kelet-Magyarország.
Lehet térdre kellett volna borulnom és felkiáltani "mit tettem neee, kérem vegyenek vissza".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!