Most megint mennék dolgozni egy gyárba de azt mondták hogy ott nem lesz teszt hanem probamunka van es akinek az jól sikerül annak adnak szerződést ti igy odamennetek?
Ha amúgy úgysincs épp munkád, akkor simán. Persze korrektebb lenne, ha felvennének próbaidőre vagy napi bejelentéssel (nem tudom, mi a hivatalos neve), de legrosszabb esetben elvesztegettél 3 órát az életedből. Ha mnkanélküli vagy, úgyis ráérsz.
(A saját környezetmből indultam ki, ismerek olyant, aki hónapok óta munkanélküli, és semmit nem csinál egész nap a filmezésen és játszáson kívül, szóval neki bőven lenne ideje ilyenre)
3 nap múlva itt sírsz majd gyk-n, hogy megint ott hagytad a munkát, és mit gondol rólad a lány.. :((
Remélem ez a hozzászólásom már megmarad, semmi rosszat nem írtam:(
Elmennék. Sokat tanulhatsz ennyi idő alatt.
Sőt : még kicsit beleszagolsz a légkörbe. " Biztos hogy ide akarok jönni "??
Ne hidd hogy potyára mész.
Újabban nálunk is van próbamunka. Sőt egy másik helyen is megcsináltam. És mégse vettek fel. Azt hiszem az 1-ik ok vidéki, a másik, hogy mi volt az előző munkahelyem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!