Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerdan megyek tesztirasra...

Szerdan megyek tesztirasra egy gyarba ha sikerul akkor eleg csak betelefonalni a munkaugyi kozpontba hogy elhelyezkedtem vagy be is kell nenni?

Figyelt kérdés
es ha sikerul akkor csutortokon kezdek vagy csak hetfon?? es mikor adnak szerzodest?? azonnal megcsinaljak??

2017. jún. 26. 14:06
 1/8 A kérdező kommentje:
*menni
2017. jún. 26. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Kicsit vegyél már vissza a pörgésből.

persze, csütörtökön mehetsz dolgozni :D A mesében.

Leeht, hogy hetekig is eltart, mire munkába állhatsz. bár mivel hétvégén már elseje van, sanszos, hogy júliustól kezdhetsz.

2017. jún. 26. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem fog ilyen gyorsan menni mint ahogy te gondolod. Ha szerdán mész elbeszélgetésre, (mert gondolom nem csak tesztírás lesz) valószínűleg nem fogod megtudni rögtön hogy kit vesznek fel. Még csütörtökre sem biztos hogy eldől ki a szerencsés...

Ha téged választanak ki, akkor úgy tudom hogy ha elkészül a munkaszerződésed amit aláírtál, akkor azt be kell mutatni a munkaügyi központba, nem elég csak betelefonálni...

Ezt leszámítva előtted van még egy orvosi vizsgálat is, illetve ha gyárba mész akkor feltehetőleg egy munkavédelmi oktatás is mielőtt munkába állnál.

Tehát a legtöbb esetben nem úgy van hogy megtudod ma hogy téged választottak és holnap már dolgozol is...

2017. jún. 26. 14:49
 4/8 A kérdező kommentje:
ertem koszonom az ertekes valaszokat, es a tesztben milyen feladatok lesznek?? van itt olyan aki irt mar ilyet?? tudom minden gyar mas de biztos hasonloak a tesztek.
2017. jún. 26. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen gyár ez?
2017. jún. 26. 16:40
 6/8 A kérdező kommentje:
BSM magyarorszag femmegmunkalo kft.
2017. jún. 26. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagy kérdésekre szerintem ne számíts. Én mikor voltam gyárban ilyen "tesztet" az elbeszélgetés előtt költettek velem, de semmi különös nem volt benne. Emlékszem az is benne volt, hogy van e rokonom ismerősöm a gyárban, ki ajánlotta nekem a munkát, miért mennék oda...
2017. jún. 26. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
szolnoki vagy ok szinte én is, milyen munka lenne ez meg milyen kereseti lehetőség van náluk?
2017. jún. 26. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!