Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan reagálnátok le ha...

Hogyan reagálnátok le ha béremelés lenne a munkahelyen és néhányan kimaradtak volna és kiderült „elüldözési szándékkal„ maradtak ki?

Figyelt kérdés

Csak röviden: régóta ígérgették az emelést húzták vonták, végül csak megadták . De néhány ember köztük én nem kaptak. Első naiv gondolatom az volt (nekem is ) hogy ez csak valami admin tévedés. De kiderült nem tévedés, én nem kaptam és nem is fogok. És az is eljutott hozzám, hogy a főnök tudatosan nem adott mert házon kívül akar engem tudni de ha kirúg akkor kell végkielégítést adni nem is keveset (6 hónap szerződéses) ami nem kevés pénz, ezt akarja megspórolni, ezért nem rúg ki, és reméli a béremelés oda nem adásával úgy megsért hogy magamtól megyek.

Persze ez csak kéz alatti információ ezt nem kérhetem rajta számon mert én ezt nem is tudhatom elvileg, úgyis letagadná.

Hogy reagálnátok le egy ilyen szitut?

Most lehet erre mondani hogy azonnal fel kell mondani de akkor épp azt teszem amit vár vagyis csak neki jól.

2019. okt. 20. 14:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jajj, de hát ő nem tehet semmit, hát jajj, jajajj, hát ő nem mondhat fel, mert 300 km-en belül csak "a közmunkába a semmibe" vagy "a retekgyárba 80 műszakba" mehetne, mer' neki van három diplomája meg öreg is már, nem veszik fel még árufeltöltőnek sem. Igaz, meg sem próbálta, de tudja, hogy nem veszik fel. Jajj, hát nincs mit tenni, hát ki kell bírni a vén alkesz főünököt, mer' ha innét elmegyen a közmunkába vagy a gyárba, hát ő inkább fölakassza magát.

Mondjuk én meg ezt a kérdést nem értem tőle:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Ha egyszer felmondtál, Bazsi, akkor mit vered itt a nyáladat, hogy nem kaptál fizetésemelést és a főnök nem akar neked végkielégítést adni?

2019. okt. 21. 11:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 18 éve dolgozom a munkahelyemen és én sem kaptam pedig még a tavalyi szabim is bent van annyit dolgoztam. Nyaralni sem mehettem. Hétvegeken is dolgoztam itthonról stb. "Megérte"
2019. okt. 21. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!