Miért ilyen nehéz minden munka, szakma?
Figyelt kérdés
Még a legnyomorultabb munkàkhoz is nagyon sok odafigyelés meg energia, kitartàs kell. Na ezért nem akarok dolgozni. Kinek van ehhez kedve??2019. okt. 16. 17:10
1/12 anonim válasza:
én pincérkedtem, szerintem az könnyű munka
2/12 anonim válasza:
Legyél kèregető, Obika, neked az való.
3/12 totesq válasza:
Bankot rabolni? Az mostanság menő. Nem úgy mint a tisztes munka. Ha szerencséd lesz pikk—pakk megszerezhetsz egy életre elég lajvét.
Sok szerencsét!
4/12 anonim válasza:
Igazad van. Menj bankot rabolni és onnantól kezdve pár évig biztosan nyugiban leszel :-)
5/12 anonim válasza:
A bankrabláshoz kell csak odafigyelés és sok munka. Ti nem néztek filmeket?
Aki krumplit se tud sütni, vagy két dolgot egymásba dugni egy gyárban, az teljesen életképtelen. Ennyit Spongyabob is meg tud tenni.
8/12 anonim válasza:
Senkinek de nem tudsz a semmiért pénzt k apni
9/12 anonim válasza:
Nekem, mivel az en munkahelyemen nem szakad meg senki.
10/12 anonim válasza:
8-as cáfolnám a kijelentésed. Túl sokan kapnak a semmiért fizetést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!