Elégedett valaki?
Fogott már ki valaki mostanában"jó" munkát?
Mondjuk hogy a szakmájában nem tudott elhelyezkedni,külföldre még nem ment ki,és talált magának egy "jó" helyet?Van hétvége,fizetés nagyjából jó,főnök nem egy nagypofájú barom,tehát úgy emberek is...?
Ha igen meséljetek...és hogy mit...
Félig a szakmámban vagyok, a fizetésemből megélek, a munka változó. Vannak jó és vannak ócska, hitvány napok is. A közvetlen főnökeimmel jóban vagyok, a kollégák zömével szintén. Azt nem mondanám, hogy minden süti. Van baj, bőven. Viszont több éve jól viselem és még kibírok itt egy kis időt, szóval cseppet sem mondanám rossznak a helyzetem. Egy kicsit több fizu azért jól esne.
Mi a célod ezzel a kérdéssel?
Nem az eredeti szakmámban dolgozom, de egy tanfolyam elvégzése után bekerültem egy egész jó helyre. A fizu nem olyan szánalmas, ilyen fiatalon nem keresek olyan rosszul, magamat osztom be úgy ahogy akarom, 2 felettesem van, az egyik jófej, a másik meg tűrhető, a kollégák nagy részével kijövök.
Hátrány: -Emberekkel dolgozom, akik rettenet bunkóak és nagyképűek, semmibe vesznek és csicskásnak néznek.
-Nagy a felelősség, ha valamit elszúrok börtönbe is kerülhetek.
- 50-55 fok körüli hőmérsékletben dolgozom.
- 12 órázom, de abból félóra a kajaszünet, azon kívül wc-re sem szabad kimenni, enni is tilos.
De nagyjából tűrhető, nem vagyok elégedetlen.
Igen, én megfogtam az Isten lábát a munkámmal. :)
BP, nagy kulturális intézmény.
Előnyök:
- nincs egy perc túlóra se, ha nem akarsz maradni önként,
- nincs hétvégi meló (sőt, csomószor pl. hosszúhétvége előtt pénteken se kell jönni, stb.),
- rugalmas a munkaidő (az épület 7-19-ig van nyitva, ebbe a keretbe bele kell férni, de azon túl senkit nem érdekel, mikorra jársz dolgozni),
- értelmes keretek között szabadon kérhetünk home office-t (nem minden nap, de havi 1-2 nap belefér, ha van otthon elintéznivaló)
- a fizu nem egy lottónyeremény, de teljesen korrekt, picivel az országos átlagfizu felett,
- a főnök nagyon jó fej (bár keveset látjuk),
- a munkatársak is nagyon jó arcok,
- van egy csomó lehetőség (belföldi és külföldi konferenciák/workshopok, publikálási lehetőség, továbbképzések),
- használhatom, gyakorolhatom az angolom, hogy ne sorvadjon el
- és nagyon érdekes a munkám
Hátrányok (mert mindennek van azért):
- légkondi nélküli, kissé szocreál iroda
- a távolabbi munkatársak között, akikkel sokat kell tárgyalni, elég sok az idióta, fárasztó, veszekedős ember
- ha maradsz túlórázni, akkor felejtsd el, hogy kifizetik :DD
- néha valaki beleszrik a ventillátorba, akkor a mi dolgunk gyorsan elintézni az ügyet, hogy ne legyen baja belőle az intézménynek
- ha belegondolok, hogy x miniszter úr a közvetett távoli főnököm, akkor legszívesebben befeküdnék az asztal alá sírni
De összességében nagyon szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!